Alle foto's

Camping Du Bas Meygnaud

De kleine, rustige, kindvriendelijke camping Du Bas Meygnaud in de Dordogne beschikt over een zwembad en biedt 50 ruime plaatsen, verhuur van stacaravans, chalets en safaritenten. De camping is schaduwrijk en uiterst geschikt voor natuurliefhebbers. Naast het zwembad beschikt de camping over een peuterbad, speeltuin, volleybal, tafeltennis bar en restauratie.

Hartje van het Dronnedal

In het hartje van het Dronnedal, ligt de heerlijke natuurcamping. Het is een kleine, rustige en schaduwrijke camping: 50 royale plaatsen, niet echt afgebakend. Een groot aantal plaatsen ligt in het bos en aan de rand van het terrein zijn er nog wat plaatsen in de zon. Een ideale plek voor mensen die rust en natuur zoeken.

Kamperen in de Dordogne

Camping Du Bas Meygnaud ligt in het prachtige Dronnedal, tussen Brantôme en Bourdeilles in de Dordogne. In de bosrijke en heuvelachtige omgeving zijn veel wandel -en fietsmogelijkheden. U treft rotswanden, rivieren en diverse culturele en sportieve mogelijkheden als kastelen, prehistorische grotten, kanoën, klimmen, fietsen, wandelen en paardrijden.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Du Bas Meygnaud bij één van onze boekingspartners:

Camping Du Bas Meygnaud
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Brantôme

D939 Le Bas Meygnaud, 24310 Valeuil

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe