Camping du Bois de Beaumard in Pontchâteau is een familiecamping in de Loire-Atlantique, regio Pays de la Loire gelegen aan de rand van het bos.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 44
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 1 ha

Camping du Bois de Beaumard

Camping du Bois de Beaumard in Pontchâteau is een familiecamping in het departement Loire-Atlantique in de regio Pays de la Loire en ligt aan de rand van het bos. De camping ligt op 2,5 kilometer van het centrum van de stad. Op het kampeerterrein vindt u ruime staanplaatsen met schaduw naar wens. Ook is er de mogelijkheid tot het huren van een mobile home. Op de camping heerst een familiaire sfeer. Camping du Bois de Beaumard beschikt over een barbecue plaats, fiets- en mountainbike verhuur en over vers brood in de ochtend. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin en er is een kleine kinderboerderij met kippen, varkens, konijnen, geiten en kalkoenen. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en gezinnen met (jonge) kinderen.

Familiecamping in Pays de la Loire

De Loire-Atlantique streek kent een prachtige kustlijn, afwisselende zandstranden, rotskusten en badplaatsen. De camping ligt op 30 minuten rijden van de Atlantische kust. Binnen een kwartier fietsen bent u in Parc Naturel Régional de Brière, bewonder de schoonheid van de natuur op een sportieve manier. Wilt u tijdens uw kampeervakantie een culturele dag uit? Bezoek dan de stad Nantes, een stad bekend om zijn kunst en geschiedenis. In de stad kunt u tijdens warme dagen genieten van een drankje op een terras in de haven.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12,50 €12,50 €12,50 per dag
Extra persoon €3,50 €3,50 €3,50 per dag
Kind €2 €2 €2 per dag
Hond €1 €1 €1 per dag
Caravan 4 pers. €150 €245 €295 per week
Mobile home 4/6 pers. €220 €375 €435 per week
Mobile home VIP 4/6 pers. €535 €535 €535 per week

Camping du Bois de Beaumard

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Pontchâteau

1 Rue de l’Île de Beaumard
44160 Pontchâteau

+33 (0) 24 08 83 36
Engels, Frans
hele jaar geopend

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.