Camping Du Domaine De Massereau in Sommières is een middelgrote 5 sterren camping in de Gard met waterpark gelegen in de regio Occitanië.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 60

Camping Du Domaine De Massereau

Camping Du Domaine De Massereau in Sommières is een middelgrote 5 sterren camping in de Gard met waterpark gelegen in de regio Occitanië. Een luxe camping tussen de bossen en wijngaarden, vlakbij de Middellandse zee, altijd zon en activiteiten en recreatie voor het hele gezin. Camping Domaine de Massereau is meer dan alleen een luxe camping midden in de natuur. Het is ook een bijzondere bestemming om gemakkelijk de Languedoc-Roussillon te ontdekken, van de Groene Camargue tot aan de hooggelegen Cevennen en de oudste wijngaarden ter wereld. De camping beschikt over verschillende kampeerplaatsen waarbij je kan kiezen uit comfort en als je nog meer luxe wilt is er ook een comfort premium kit deze bestaat uit een koelkast, plancha, houten opbergbox, 2 ligbedden, een tafel met houten banken en Wi-Fi bij je eigen plek. Daarnaast zijn er nog verschillende houten hutjes, chalets en mobile homes. Op camping Du Domaine De Massereau is genoeg te doen, zo heb je bijvoorbeeld een waterpark, binnenzwembad, de mogelijkheid om ponyritjes te maken voor de kleintjes, sportveld, fitnesparcours, tennisbaan en in de buurt is het avonturenpark Le Roc de Massereau. Voor ontspanning kan je gebruik maken van de wellnessruimte met hammam, sauna en wirlpool. Voor de kinderen en tieners is er genoeg te doen. Zo heb je een speelterrein met houten hut, touwbrug, glijbaan, trampoline en een miniclub.

Omgeving van de Gard

Rondom Du Domaine De Massereau is genoeg te doen. Zo heb je de prachtige ‘Voie Verte’ die loopt van de camping naar Caveirac. Voie Verte is over het algemeen vlak en biedt een ideaal traject voor een uitstapje met de fiets, step of gewoon te voet. Daarnaast kan je klimmen bij de Via Ferrata du Vidourle dat 15 minuten van de camping afligt, mountainbiken, kajakken en wijnen proeven in de Languedoc.

We hebben een aantal opties voor Camping Du Domaine De Massereau voor je op een rijtje gezet:

Camping Du Domaine De Massereau

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Sommières

Les Hauteurs de Sommières – 1990, Route d’Aubais, 30250 Sommières

+33 4 66 53 11 20
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.