Camping Du Golf is een vernieuwde camping in Normandië bij de kuststreek van de Kanaaleilanden op 500 meter van het zandstrand en direct naast de golfbaan.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 157
Huuraccommodaties: 26
Kampeerterrein: 4,5 ha

Camping Du Golf

Camping Du Golf is een vernieuwde camping in Normandië bij de kuststreek van de Contentin Kanaaleilanden in de Manche op 500 meter van het zandstrand en direct naast de golfbaan. Het verwarmde en overdekte zwembad en de gezellige animatie maken uw vakantie tot een feestje.

De kampeerplaatsen zijn allemaal uitgerust met water, elektriciteit en een afvalwaterafvoer. Na een heerlijke nachtrust geniet u van de lekkerste broodjes en croissantjes bij het ontbijt. Voor kinderen is er volop speelplezier op camping Du Golf. Ze kunnen zich vermaken in de speeltuin met goed weer, maar ook als het regent kunnen de kinderen zich uitleven in de overdekte speelzaal met tafeltennistafel en videogames. Golfliefhebbers kunnen ter plaatse een balletje slaan op de golfbaan ‘Golf de la Côte des Iles’.

Vakantie in Normandië

Vanaf camping Du Golf kunt u een dagtripje maken naar de Kanaaleilanden Jersey en Guersney en waant u zich in Engeland. Het gehele jaar zijn er lijndiensten die u in een uurtje naar de eilanden vervoeren. Bezoek ook het Hauteville house, het huis van Victor Hugo tijdens zijn verbanning. Op 20 minuten van Guernsey ligt het eilandje Herm met prachtige zandduinen en een ongerepte natuur. Ideaal voor natuurliefhebbers. U kunt ook een GPS-wandeling maken. U volgt de route op uw GPS die u langs bijzondere plekjes leidt.

We hebben een aantal opties voor Camping Du Golf (Manche) voor je op een rijtje gezet:

Camping Du Golf (Manche)

Frankrijk Normandië Manche Barneville

45 Chemin de Coutances, 50270 Barneville

+33 (0)2 33 04 78 90
Engels, Frans
eind maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.