Alle foto's

Camping du Pont de Braye

Camping du Pont de Braye is een kleine camping gelegen aan een rivier in Chastanier in de Languedoc-Roussillon. De camping is de ideale vakantiebestemming voor fanatieke vissers en gezinnen met jonge kinderen. Vissers kunnen hier vissen op forel, grondel, kopvoorn en witvissen. Ook wandelaars kunnen hier hun hart ophalen, want er lopen verschillende wandelroutes vanaf de camping door het hele gebied. Een mooie manier om de omgeving van de camping te ontdekken. Bij de receptie op de camping zijn verschillende kaarten, gidsen en andere benodigdheden te verkrijgen.

Kamperen of huren op Camping du Pont de Braye

Het kampeerterrein telt 25 ruime schaduwrijke kampeerplaatsen en er zijn ook 10 accommodaties te huur. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent en caravan. De huuraccommodaties variëren van Mongoolse yurts tot eenvoudige huurtenten en glamping tenten. Ideaal voor de vakantieganger die van wat meer comfort houdt.

Eco-camping in de Lozère

Op Camping du Pont de Braye in Frankrijk heerst een familiale en rustige sfeer. Je komt hier tot rust terwijl de kinderen kunnen spelen in de rivier of zich vermaken in de speeltuin. Er is een restaurant met terras op de camping. Als je een keertje geen zin hebt om te koken, kan je hier aanschuiven voor een lekkere maaltijd. In het hoogseizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Je hoeft je hier dus geen moment te vervelen!

Overige information van deze accommodatie

Camping du Pont de Braye
Frankrijk Occitanië Lozère Chastanier

Le Pont de Braye, 48300 Chastanier

Engels, Frans

Contactformulier

Blurred map of Europe