Algemene gegevens

Staanplaatsen: 210
Huuraccommodaties: 46
Kampeerterrein: 5,5 ha

Camping Huttopia Landes Sud

Camping Huttopia Landes Sud is een mooie Huttopia natuurcamping gelegen in de Landes op een paar kilometer van de oceaan. Op een kampeerplaats op deze camping sta je in een prachtig natuurgebied tussen verschillende soorten bomen, aan een per kano bevaarbare rivier die uitmondt in de Atlantische oceaan. Dit is een de ideale camping voor de liefhebbers van natuur en rust. De 210 kampeerplaatsen zijn op grote vlakke plekken aangelegd in het bos, deze zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Er is genoeg schaduw op warme zomerdagen. Tijdens deze dagen kun  je ook lekker afkoelen in het heerlijke buitenzwembad. Of even uitwaaien op het strand of in de duinen, waar de camping vlakbij ligt. In het bos en op het strand worden vele activiteiten georganiseerd waar elke campinggast mag deelnemen. Camping Huttopia Landes Sud beschikt ook over vele huuraccommodaties, zoals ingerichte tenten en mooie stacaravans. Vlakbij het verwarmde zwembad is het restaurant waar je een heerlijke pizza kan eten met elkaar. En er is een nieuwe speeltuin aangelegd, de kinderen zullen deze fantastisch vinden.

Kamperen in Landes

Op Camping Huttopia Landes Sud verblijf je in de buurt van het natuurgebied Courant d’Huchet, in een hele mooie omgeving, het grote bos van de Landes. De camping ligt tussen Bordeaux en Biarritz, leuke steden om te bezoeken. In deze steden kan je ook genieten van een leuke fietstocht of alle watersportactiviteiten die hier georganiseerd worden. De stranden van de Côte d’Argent zijn makkelijk te bereiken vanaf Camping Huttopia Landes Sud, dit geldt ook voor de karakteristieke dorpjes van de Landes. Huur een fiets en verken de nabije omgeving en maak een fietstocht door het bos.

We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia Landes Sud voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Landes Sud

Frankrijk Aquitaine Landes Saint-Michel-Escalus

450 Route Leon, 40550 Saint-Michel-Escalus

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half mei - half september

1 Beoordeling

Review schrijven
 1. Mooie camping in het bos met vriendelijk personeel

  Nieuwe camping, volgens het bekende Huttopia concept.
  Mooi santair, goed schoon. Minpuntje was dat het water niet warm was. Voor douche met warm weer niet erg, maar wel voor een vette afwas!
  Leuke, kleinschalige animatie. Zeer vriendelijk personeel, spreken goed Engels.
  Plaatsen wisselend. De caming ligt echt in het bos. Onze plaats wel was heel hobbelig, je kon bijna nergens je stoel of tafel fatsoenlijk neerzetten.
  Fijjn zwembad, gezellige bar en terras.
  Op 15 min rijden prachtige zandstranden.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.