Camping Huttopia Rambouillet

Camping Huttopia Rambouillet in Rambouillet is een schaduwrijke camping vlakbij Parijs in een bosrijke omgeving in Yvelines in de Ile-de-France. Een fijne camping voor liefhebbers van natuur en rust en met een ecologisch zwembad. De kampeerplaatsen op de camping zijn ruim, vlak en beschikken over veel schaduw. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. U kunt uw tent plaatsen op een van de traditionele plaatsen of op een plekje in het bos voor de echte wildkampeerders. Ervaar het glamping-gevoel in een van de ingerichte tenten met eigen badkamer en houtkachel en toch dicht bij de natuur. Alle plekken beschikken over een eigen picknicktafel waar u kunt eten in de buitenlucht. Eet een lekkere pizza op het terras met uitzicht op het zwembad. Ook is er een campingwinkel en een broodservice. Op camping Huttopia Rambouillet kunt u zwemmen in een ecologisch zwembad met 100% natuurlijk zwemwater. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. Ook organiseert de camping verschillende sportieve en natuuractiviteiten zoals geocaching en joggen langs het meer. Verder vindt u hier een volleybalveld, tafeltennistafels en een jeu de boulesbaan. Voor kinderen is er een speeltuin.

Kamperen in de buurt van Parijs

Bij de receptie van camping Huttopia Rambouillet kunt u fietsen huren om de regio te ontdekken. Maak een ritje door het bos of trek de stad in. Parijs ligt op 50 kilometer van de camping en is zeker het bezoeken waard. Ook Rambouillet heeft een aantal bezienswaardigheden, bezoek bijvoorbeeld het kasteel, het park en de prachtige Engelse tuin.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Huttopia Rambouillet voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Rambouillet
Frankrijk Île-de-France Yvelines Rambouillet

Route du Château d’Eau, 78120 Rambouillet

Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe