Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 16

Camping Kerlay

Camping Kerlay is een mooie kleine camping aan zee in Bretagne. Deze camping beschikt over een mooi verwarmd buitenzwembad waar kinderen zich helemaal in uit kunnen leven. Door de mooie ligging aan het strand is deze camping de ideale vakantiebestemming voor strand- en zeeliefhebbers. Camping Kerlay is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Er zijn 75 ruime kampeerplaatsen geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Daarnaast zijn er ook een aantal mooie huuraccommodaties, deze variëren van stacaravan tot mobile homes en zijn eigentijds ingericht. Op het terrein is een restaurant waar je aan kan schuiven als je geen zin hebt om zelf te koken. Vers brood bij het ontbijt behoort ook tot de mogelijkheden, meer informatie hierover vind je bij de receptie van de camping.

Kamperen in Bretagne bij camping Kerlay

In de omgeving van camping Kerlay is genoeg te doen. Ga een dag naar het strand, maak een mooie wandeling, beoefen watersporten op zee of maak een leuke fietstocht in de buurt. Voor fiets- en natuurliefhebbers is dit de ideale omgeving om lekker van de natuur te genieten. Ook op de camping kan je deelnemen aan leuke activiteiten. Je hoeft je zeker niet te vervelen op vakantie in Bretagne op camping Kerlay!

We hebben een aantal opties voor Camping Kerlay voor je op een rijtje gezet:

Camping Kerlay

Frankrijk Bretagne Morbihan Pénestin

Allée de Kerlay, 56760 Penestin

+33 (0)2 99 90 31 28
Engels, Frans
eind mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.