Camping La Belle Anse

Camping La Belle Anse in La Tranche-sur-Mer is een kleine camping in de Vendée bij de Atlantische Oceaan. De familiecamping in Pays de la Loire beschikt over mooi ingerichte lodge-tenten. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping La Belle Anse een leuk animatieprogramma en een speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kan je heerlijk eten in het dorp. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een strandvakantie.

Kamperen in de Vendée

In de omgeving van Camping La Belle Anse in Noordwest-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, een dagje strand en wandelen vind je in Vendée interessante bezienswaardigheden. Doorkruis de ongerepte natuur van de maritieme provincie Vendée, vergaap je aan de natuurlijke rijkdommen van Marais Poitevin en geniet met volle teugen van de voorstellingen en shows in het park Puy du Fou. Of ga heerlijk vissen, watersporten beoefenen, zeilen lezen en heerlijk luieren op het strand.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping La Belle Anse voor je op een rijtje gezet:

Camping La Belle Anse
Frankrijk Pays de la Loire Vendée La Tranche-sur-Mer

161 Bd du Maréchal de Lattre de Tassigny, 85360 La Tranche-sur-Mer

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe