Alle foto's

Welkom op Camping La Chauderie

Op camping La Chauderie in Frankrijk vind je 65 kampeerplaatsen voor caravans, tenten, vouwwagens of campers. Daarnaast staan er 5 kampeerhuisjes en is er een aantal compleet en luxe ingerichte tenten. Familiecamping La Chauderie ligt aan het riviertje La Burande. Je kan hier prima dammen bouwen en het water zorgt uiteraard voor afkoeling. Op de camping is een spectaculaire waterval van ongeveer 6 meter hoogte. Heb je geen zin om zelf te koken? In het hoogseizoen is ons terras alle dagen open. Je kan hier de gehele dag terecht voor een praatje en/of een kop heerlijke koffie of cappuccino. Ook is dit de plek waar ’s ochtends een vers broodje of een croissantje kan worden gehaald. Er zijn ruim voldoende sanitaire voorzieningen en natuurlijk ook een badkamer voor minder valide gasten ontbreekt niet. Ouders met kleine kinderen kunnen gebruik maken van de speciale gezinsdouche.

Vakantie in Midden-Frankrijk

Onze camping ligt bij het mooie dorp ‘La Tour d’Auvergne’, precies in het midden van Frankrijk op slechts 860 kilometer vanaf Breda en op 800 kilometer vanaf Antwerpen. In het dorpje, gelegen op 15 minuten lopen vanaf de camping, vind je alle voorzieningen; een slager, bank, een kleine supermarkt, bakker, apotheek, tabac/ souvernir winkel en verschillende barretjes en restaurants. Camping La Chauderie ligt in de regio Auvergne en om preciezer te zijn in het departement Puy-de-Dôme. De directe omgeving is bekend van de vele schitterende vulkanen en natuurlijk de Tour de France.

Je kunt hier heerlijk wandelen

Zeer veel en erg goed aangegeven wandelroutes, geweldige faciliteiten voor mountainbikers en uitdagende tochten voor sportieve fietsers is slechts een greep uit de activiteiten in de directe omgeving van onze camping. Bij ons ‘om de hoek’ ontspringt de rivier de Dordogne en op slechts 15 minuten lopen is een mooi zwemmeer waar je lekker kan zwemmen, kan dobberen in een bootje en/of relaxen. Bij het meer is een badmeester- en er zijn toiletten en douches aanwezig.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping La Chauderie voor je op een rij gezet:

Camping La Chauderie
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Puy-de-Dôme La Tour-d'Auvergne

Route de Besse, 63680, La Tour-d’Auvergne

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe