Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 38
Huuraccommodaties: 9
Oppervlakte: 4 ha

Camping La Combe d’Oyans

De aangename kleine camping La Combe d’Oyans in de gemeente Rochefort-Samson is ideaal gelegen in het hart van de Drôme (Rhône-Alpes). Het kampeerterrein ligt tussen de heuvels van de Drôme en Drome Provençale, aan de voet van het bergplateau de Vercors. Het kampeerterrein voorziet in 38 uitstekende kampeerplaatsen, 3 gîtes (vakantiehuisjes), 3 mobilhomes en 3 chalets. Camping La Combe d’Oyans beschikt over een zwembad, peuterbad en afhaalmaaltijden. Op de rustige camping La Combe d’Oyans kunt u genieten van de prachtige omgeving. Er is geen disco of animatie op de camping!

Vakantie in de Drôme bij camping La Combe d’Oyans

Ontdek de zonnige Drôme vol met bergen, heuvels, meren, tal van bezienswaardigheden en veel ruimte. In het regionale natuurpark van de Vercors kunt u prachtig wandelen en verschillende outdoor activiteiten beoefenen. In de Vercors vindt u indrukwekkende slingerwegen langs rotswanden met schitterende watervallen. Iets verder naar het zuiden ligt Drôme Provençale. Een bijzonder mooi gebied met, in romaanse stijl gebouwde, dorpjes, zoals Mirmande en Le Poët-Laval. In de streel kom je overal lavendelvelden, olijfbomen en wijngaarden tegen. Kortom proef vanaf camping La Combe d’Oyans de sfeer van Zuid Frankrijk.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €17 €25,50 €31 per dag
Extra persoon €5 €6 €6 per dag
Kind 2-13 jaar €3,50 €4,50 €4,50 per dag
Chalet 5 personen €315 €425 €595 per week
Mobile home 4/6 personen €255 €425 €525 per week
Ingerichte tent 5/6 personen €225 €275 €350 per week
Camping La Combe d’Oyans
Rhône-Alpes Drôme Rochefort-Samson

15 LA COMBE D’OYANS
26300 Rochefort-Samson

+33 (0)4 75 47 33 23
Bekijk klant, Duits, Engels, Frans
begin maart - eind oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.