Prachtige, kleinschalige camping in de Drôme met zwembad in het hart van de Drôme. Hier vind je gegarandeerd rust, ruimte en vrijheid!

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 38
Huuraccommodaties: 9
Kampeerterrein: 4 ha

Camping La Combe d’Oyans

De aangename kleine camping La Combe d’Oyans in de gemeente Rochefort-Samson is ideaal gelegen in het hart van de Drôme (Rhône-Alpes). Het kampeerterrein ligt tussen de heuvels van de Drôme en Drome Provençale, aan de voet van het bergplateau de Vercors. Het kampeerterrein voorziet in 38 uitstekende kampeerplaatsen, 3 gîtes (vakantiehuisjes), 3 mobilhomes en 3 chalets. Camping La Combe d’Oyans beschikt over een zwembad, peuterbad en afhaalmaaltijden. Op de rustige camping La Combe d’Oyans kunt u genieten van de prachtige omgeving. Er is geen disco of animatie op de camping!

Kamperen in de Drôme

Ontdek de zonnige Drôme vol met bergen, heuvels, meren, tal van bezienswaardigheden en veel ruimte. In het regionale natuurpark van de Vercors kunt u prachtig wandelen en verschillende outdoor activiteiten beoefenen. In de Vercors vindt u indrukwekkende slingerwegen langs rotswanden met schitterende watervallen. Iets verder naar het zuiden ligt Drôme Provençale. Een bijzonder mooi gebied met, in romaanse stijl gebouwde, dorpjes, zoals Mirmande en Le Poët-Laval. In de streel kom je overal lavendelvelden, olijfbomen en wijngaarden tegen. Kortom proef vanaf camping La Combe d’Oyans de sfeer van Zuid Frankrijk.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16,00 €22,50 €27,50 per dag
Extra persoon €5 €6 €6 per dag
Kind 2-13 jaar €3,50 €4,50 €4,50 per dag
Chalet 5 personen €320 €415 €540 per week
Mobile home 4/6 personen €255 €395 €490 per week
Ingerichte tent 5/6 personen €225 €275 €350 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met auto, caravan of camper (inclusief elektriciteit).

Camping La Combe d’Oyans

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Rochefort-Samson

15 LA COMBE D’OYANS, 26300 Rochefort-Samson

+33 (0)4 75 47 33 23
Duits, Engels, Frans
begin maart - eind oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.