Camping La Garenne in de Périgord Noir

Camping La Garenne is een gastvrije en rustige camping in de Dordogne gelegen in het hart van een natuurpark vol eiken en naaldbomen in het Zuidwesten van Frankrijk in de Périgord Noir. Elk seizoen zorgt het verwarmde zwembad, de jacuzzi, het stoombad en de sauna voor een ontspannen en onvergetelijk verblijf in de Dordogne. De schaduwrijke kampeerplaatsen van camping La Garenne zijn voorzien van een verwarmde of gekoelde wasgelegenheid met babyhoek. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel! Elke zondagmiddag worden nieuwe gasten verwelkomd met een heerlijke welkomstcocktail. Het prima restaurant laat u de Périgord proeven: gekonfijte eend, cassoulet en notengebak. Of geniet ’s morgens van heerlijke verse croissantjes en warme broodjes. Kinderen leven zich uit in het zwembad en de speeltuin. In het hoogseizoen kan er zelfs gesprongen worden in het springkasteel en op de trampoline. De camping biedt een keur aan activiteiten: fietsverhuur, balsporten, animatie voor de kids en dansavonden. Zelfs een bezoekje van de kapper of schoonheidsspecialiste is mogelijk op afspraak.

Rustige camping La Garenne in de Dordogne

Camping La Garenne biedt dagelijks verschillende activiteiten aan op en in de buurt van de camping. Paardrijden in de bossen, kanoën op de rivier of een sportieve fietstocht. De omgeving biedt zowel culturele als culinaire uitstapjes. Proef de heerlijke foie gras of de lokale crèpes. En wat te denken van een truffeltocht met proeverij? De grotten van Lascaux, de vele kastelen en historische dorpjes behoren tot de pareltjes van de Dordogne.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping La Garenne (Dordogne) voor je op een rijtje gezet:

Camping La Garenne (Dordogne)
Frankrijk Aquitaine Dordogne Peyrignac

24210 Peyrignac

Engels, Frans, Nederlands
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe