Flower Camping La Grand’Métairie is een kindvriendelijke 4 sterren camping in de Vendée met verwarmd zwembad.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 43
Huuraccommodaties: 125

Camping La Grand’Métairie

Flower Camping La Grand’Métairie is een kindvriendelijke 4 sterren camping in de Vendée met verwarmd zwembad. De middelgrote camping ligt vlakbij verschillende stranden aan de Côte de Lumière. Op de camping kunt u genieten van het zwembadcomplex met buitenbad, stroomversnelling, sauna, een wellness centrum en zelfs een binnenbad. De camping beschikt over een kinderboerderij, kleuterbad, speeltuin en animatie voor jongeren (6-17 jaar). U kunt gebruik maken van het sportterrein, fietsen huren, het restaurant en snackbar. Camping La Grand’Métairie is ideaal voor families met kinderen.

Kamperen in de Vendée

Camping La Grand’Métairie in Pays de la Loire is het ideale vertrekpunt voor leuke excursies, buitenactiviteiten en een dagje strand. Leuke ideeën zijn een boottochtje door het moerasgebied van de Poitevin. Het prehistorische centrum Le Cairn op 500 meter. Een speurtocht door de tuin van het middeleeuws kasteel van Talmont. Fietstocht langs de megalieten, Brem-sur-Mer, Chantonnay en Vix.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf

Flower Camping La Grand’Métairie

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Hilaire-la-Forêt

8 rue de la Vineuse en Plaine
85440 Saint-Hilaire-la-Forêt

+33 (0)2 51 33 32 38
Engels, Frans

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.