Algemene gegevens

Staanplaatsen: 173
Huuraccommodaties: 20

Camping La Marjorie

Camping La Marjorie is een gezellige, groene familiecamping gelegen in Lons-le-Saunier in Jura in de regio Franche-Comté. De camping ligt in de buurt van het regionale natuurgebied van Haut-Jura. Een prachtig natuurgebied om te wandelen, fietsen of mountainbiken. Deze camping beschikt over 173 kampeerplaatsen en 20 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties zijn blokhutten en chalets. Deze accommodaties zijn geschikt voor vier tot en met zes personen. Het kampeerterrein bevindt zich op 2,5 kilometer van de stad Lons-le-Saunier, waar u boodschappen kunt doen. Ga met de fiets op pad of pak de auto en rijd wat verder het gebied in. Op donderdag is er een markt in de stad.

Kamperen in de Jura

Op deze camping hoeft u zich zeker niet te vervelen. De omgeving is prachtig, bezoek het natuurpark, geniet van meertjes en riviertjes. Ontdek het veelzijdige landschap, met bergweiden en bossen. Bewonder grotten, bekijk watervallen en bezoek mooie bezienswaardigheden, zoals kastelen en zoutmijnen. De kloosters van Baume zijn ook aanraders. Het merengebied ligt op 20 minuten afstand en biedt uitstekende mogelijkheden voor vissers en watersporters.

Camping La Marjorie

Frankrijk Franche-Comté Jura Lons-le-Saunier

640 Bd de l’ Europe, 39000 Lons-le-Saunier

+33 (0)3 84 24 26 94
Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.