Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 20

Camping La Ningle

Camping La Ningle is een familiecamping gelegen in Saint-Hilaire-de-Riez in de Vendée in de regio Pays-de-la-Loire. Op deze camping halen jong en oud hun harten op. De camping is groen, heeft 40 ruime kampeerplaatsen en organiseert leuke excursies en thema-avonden voor iedere campinggast. Zo zijn er gezellige avonden met muziek en dans, barbecue-avonden en wordt er aquagym gegeven in het mooie zwembad. De omgeving van de camping is ook prachtig. Ontdek het gevarieerde landschap en geniet van leuke stadjes en dorpjes in de buurt. Ga een dagje naar het strand en waai lekker uit of beoefen een uitdagende watersport.

Kamperen in de Vendée

Ook de kinderen zullen zich op camping La Ningle goed vermaken. Er is een animatieteam in het hoogseizoen en voor de kleine kinderen is er een kidsclub. De kinderen worden de hele dag bezig gehouden, zodat de ouders kunnen relaxen bij de kampeerplaats of bij het zwembad. Als je een keer geen zin hebt om te koken, schuif je aan bij het restaurant op het kampeerterrein.

We hebben een aantal opties voor Camping La Ningle voor je op een rijtje gezet:

Camping La Ningle

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Hilaire-de-Riez

66, Chemin des Roselières, 85270 Saint-Hilaire-de-Riez

+ 33 (0)2 51 54 07 11
Engels, Frans
eind april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.