Alle foto's

Camping La Rivière

Camping La Rivière is een kleinschalige en gezellige camping met een mooi zwembad midden in de Franse Dordogne aan de rivier de Vézère. Bij aankomst valt het mooie 16e eeuwse Perigordiaanse huis direct op. De camping heeft 127 plaatsen omringd door bomen. Het knusse terras onder de bomen en het zwembad en peuterbad daarachter geven u meteen een waar vakantiegevoel. Voor de kinderen zijn er twee speeltuinen en een beperkt animatieprogramma voor jong en oud. Voor uw dagelijkse boodschappen en vers brood kunt u terecht in de supermarkt op de camping.

Faciliteiten op Camping La Rivière

Ook al is camping La Rivière maar een kleine camping er zijn genoeg activiteiten te doen voor een aangename vakantie. Zo is er een kleine tennisbaan, tafeltennistafel, volleybalveld en een jeu de boules baan. In de omgeving vindt u mooie wandelroutes, kunt u mountainbiken in de bossen of heerlijk gaan paardrijden.

Camping aan de rivier de Dordogne

Camping La Rivière ligt op een steenworp afstand van de leuke plaats Les Eyzies. U loopt vanaf camping La Rivière de brug over naar het centrum van Les Eyzies. In het centrum vindt u gezellige restaurants en winkels. In het dorp wordt veel aandacht besteed aan de, in 1863 ontdekte, beroemde tekeningen van de prehistorische mens. Na een korte wandeling staat u aan de oevers van de rivier de Vézère. Op loopafstand van de camping kunt u kano’s huren. U wordt stroomopwaarts gebracht en kunt op de Vézère terugvaren naar de camping.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping La Rivière voor je op een rij gezet:

Camping La Rivière
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil

3 route du Sorcier, 24620 Les Eyzies

Engels, Frans, Spaans

Contactformulier

Blurred map of Europe