Algemene gegevens

Staanplaatsen: 72
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 1,7 ha

Camping Larribal

Camping Larribal in Millau is een kleine gezinscamping aan de oevers van de rivier de Tarn vlakbij Millau in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. Op de gehele camping kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend door bomen en hagen. Het kampeerterrein is met gras begroeid en verschillende plekken liggen aan de rand van de rivier. Alle plekken liggen in de schaduw en er kan gebruikt worden gemaakt van een elektriciteitsaansluiting. Naast traditioneel kamperen kunt u op deze camping ook uw vakantie doorbrengen in een mobilhome of ingerichte tent. Er is een broodservice, een bar en een kleine campingwinkel. Op deze kalme en schaduwrijke camping kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin met verschillende speeltoestellen. Volwassenen zijn te vinden op het jeu de boulesterrein voor een leuke potje van deze typisch Franse sport. Een ideale gelegenheid om andere campinggasten te leren kennen. In de recreatieruimte vindt u een biljarttafel en speelautomaten. Er is een omheind openlucht zwembad met apart peuterbadje voor de kleintjes.

Kamperen bij Millau (Aveyron)

Vanaf camping Larribal fietst u over het fietspad binnen een aantal minuten naar het centrum van Millau. Er zijn tal van restaurants en een wekelijkse avondmarkt waar u de specialiteiten uit de regio kunt proeven. Millau is ook de hoofdstad van de sport, u kunt hier onder andere prima mountainbiken, klimmen in de bergen en kanoën. Echte avonturiers gaan paragliden en ontdekken de natuur vanuit een ander oogpunt.

We hebben een aantal opties voor Camping Larribal voor je op een rijtje gezet:

Camping Larribal

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Millau

avenue de Millau Plage, 12100 Millau

0033 (0)5 65 59 08 04
Engels, Frans
april - oktober

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Fijne rustige camping aan de Tarn

    Vriendelijke ontvangst en dito afscheid. Mooi sanitair in goede staat.De staanplaatsen zijn erg ruim. Wel een lang electra snoer nodig. Millau is op loopafstand, 30 min tot in het centrum. Prachtige omgeving met in de buurt de bekende brug van Millau. Kom hier absoluut weer terug. Grote klasse!!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.