Alle foto's

Camping Le Barutel

Camping le Barutel in Meyras is een familiecamping gelegen aan de oevers van een rivier in de Ardèche in de Rhône-Alpes. De camping ligt op een klein rustig plekje aan de rand van de Ardèche en aan de ingang van het karakteristieke dorp Meyras op 2 minuten van het therme oord Neyrac-les-Bains. Bij de rivier is een klein strandje en de camping zelf beschikt over een zwembad. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en afgebakend. Het kampeerterrein is omgeven door groene gewassen en bomen. U kunt gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting en bij de receptie zijn koelkasten te huur. Houdt u van kamperen met meer luxe? Overnacht dan in een ingerichte tent of breng uw vakantie door in een chalet of mobilhome. Op de camping bestelt u afhaalmaaltijden en vindt u in de kleine supermarkt een broodservice zodat u dagelijks kunt ontbijten met vers brood. Op camping le Barutel kunt u zwemmen in het verwarmde zwembad. Voor kinderen is er een speelveld en verder vindt u tafeltennis, jeu de boulesbanen en een sportterrein. In de recreatieruimte kan ook gespeeld worden of een boekje worden gelezen. Op de gehele camping kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. In het hoogseizoen is er elke maandag en donderdag een Kids Club met leuke activiteiten. Ook is er tweemaal per week een gezellige avond.

Familiecamping in de Ardèche

Het strand ligt op 80 meter van camping le Barutel en biedt een directe toegang tot de rivier. Ook visliefhebbers trekken naar deze camping met hun visgerei om in de rivier te vissen op forel. De Ardèche is het perfecte decor om te wandelen en mountainbiketochten te maken. Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit en genieten van alle flora en fauna die de Rhône-Alpes te bieden heeft.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Barutel
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Ardèche Meyras

Quartier le Barutel, 07380 Meyras

Engels, Frans
maart - oktober

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Goede service en mooi zwembad

    We komen al jaren met veel plezier in de maand juni op de camping. De service is goed, de beheerders zijn aardig en het zwembad is fantastisch.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe