Een groen en bloemrijk domein met een warme en gezellige uitstraling gelegen in een groene omgeving van de Franse Alpen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 178
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 10 ha
Hoogte: 398 m

Camping Le Coin Tranquille

Camping Le Coin Tranquille is ideale familiecamping in de Franse Alpen, omringd door groene dalen en de prachtige natuur van meren en rivieren in de Isère in de Rhône-Alpes. Op deze camping in de Isère wordt u warm ontvangen en worden er zes dagen per week allerlei leuke activiteiten georganiseerd. De Kids Club van camping Le Coin Tranquille vermaakt de kinderen elke ochtend met handwerkjes, spelletjes en picknicks. In het zwembad doet u mee met aquagym of een potje waterpolo. ’s Avonds zijn er verschillende activiteiten als een horrornacht, avond zwemmen en een piratenavond. Elke woensdagochtend wordt er een wandeling georganiseerd in de omgeving.

Groen en bloemrijk domein

Een groen en bloemrijk domein met een warme en gezellige uitstraling. Le Coin Tranquille bestaat al sinds 1927 en is een echt familiebedrijf dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat u zich helemaal thuis voelt. De gezinscamping met zwembad ligt tussen twee meren, vlak bij de Chartreuse en de departementen Savoie en Haute-Savoie, en biedt u alles wat u nodig heeft voor een droomvakantie met uw geliefde, gezin of vrienden. Bij Le Coin Tranquille, gelegen in de buurt van Chambéry en Aix-les-Bains, geniet u van een unieke ervaring in een betoverende omgeving.

Camping in de Isère

U verblijft te midden van een keur aan bloemen in de mooie omgeving van de Izère op camping Le Coin Tranquille. Naast natuur staat deze regio ook bekend om de culinaire specialiteiten, zoals de honing en de heerlijke likeuren. De kastelen van Virieu en Longpra zijn net als de grotten van de Choranches en la Balme een aanrader voor iedereen die van cultuur en natuur houdt. Plezier gegarandeerd tijdens een bezoekje aan het pretpark Walibi met het hele gezin. Bourgondiërs kunnen een gratis rondleiding maken in de wijnkelders van de Chartreuse met als afsluiting een heerlijk glas wijn.

Camping Le Coin Tranquille

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Les Abrets

6 chemin des Vignes (Le Véroud), 38490 Les Abrets

+33 (0)4 76 32 13 48
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.