Algemene gegevens

Staanplaatsen: 57

Camping Le Martin Pêcheur

Camping Le Martin Pêcheur is een kleine camping gelegen in het hart van de stad Magne in Poitou-Charentes. De camping met 57 ruime kampeerplaatsen wordt omgeven door natuur en is hierom de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. Er is een prachtig zwembad waar iedereen gebruik van mag maken en een peuterbadje. En de camping beschikt over een speelruimte voor de kinderen, waar ze allerlei spelletjes kunnen doen en er is een speeltuin. Je hoeft je zeker niet te vervelen op deze camping.

Vakantie in de Poitou-Charentes

Camping le Martin Pêcheur is gevestigd in de stad Magne. Een leuke stad om een bezoekje te brengen met elkaar. Er zijn genoeg leuke restaurantjes te vinden waar je lekker wat kan eten, maar ook een supermarkt waar je je dagelijkse boodschappen kunt halen. In de buurt van de camping is genoeg te doen, je kunt een dagje naar het strand of een wandeling of fietstocht maken in het bos.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Martin Pêcheur voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Martin Pêcheur

Frankrijk Poitou-Charentes Deux Sèvres Deux-Sèvres

155 avenue du Marais Poitevin, 79460 Magne

+33 (0) 05 49 35 71 81
Engels, Frans
begin mei - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.