Camping Le Moulin De Rambourg

Camping Le Moulin De Rambourg in Nesmy is een kleine camping met een zwembad gelegen aan de rivier L’Yon in de Vendée. Geniet van het prachtige landschap van de Pays de la Loire. De camping is de perfecte plek voor familieplezier! Hier kunnen de kinderen veilig spelen en plezier beleven. Kom helemaal tot rust in de kalme omgeving van de camping. Op de camping kan je een kampeerplaats huren voor je eigen tent, caravan of camper. Daarnaast is het mogelijk om een bungalow of cabin te huren. De camping is perfect om heerlijk te relaxen. Op camping Le Moulin De Rambourg is een klein zwembad waar kinderen heerlijk in kunnen spelen, een speeltuin en een lieve geit. Op de camping is ook een restaurant te vinden. Hier kan je lunchen en avondeten. Ook is het mogelijk om je eten te bestellen en mee te nemen. Vanaf de camping is het mogelijk om een kanotocht te doen van 18 kilometer.

Ontdek de Vendée

Rondom camping Le Moulin De Rambourg in Frankrijk is genoeg te doen. Zo kan je naar de laatste overgebleven watermolen van de vallei van de Yon. het libelle huis, golfen, paardrijden, vissen en naar het strand gaan. Daarnaast kan terug in de tijd in het bijzondere attractiepark Le Puy de Fou, naar dierentuin Parc zoologique des Sables d’Olonnes en naar het dorpje Nesmy. Verder kan je heerlijk wandelen en fietsen in de prachtige natuur van de Vendée.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Le Moulin De Rambourg voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Moulin De Rambourg
Frankrijk Pays de la Loire Vendée Nesmy

51 Rambourg, 85310 Nesmy

Duits, Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe