Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 34

Camping Le Sabia

Camping Le Sabia in Saint-Denis-d’Oléron is een mooie familiecamping op het eiland Oléron in Poitou-Charentes. De camping ligt op 150 meter bij de zee vandaan en is een ideale verblijfplaats voor strandliefhebbers en gezinnen met (jonge) kinderen. Dit kampeerterrein beschikt over 34 mobile homes. Deze accommodaties zijn er voor twee tot en met zes personen. U kunt kiezen voor een basic mobile home, maar er zijn ook luxere varianten op deze camping. Er is een zwembad op het terrein met een peuterbadje waar de allerkleinsten zich prima in zullen vermaken.

Familiecamping Le Sabia op eiland Oléron

Camping Le Sabia ligt op loopafstand bij de zee vandaan. Heerlijk als u op een warme zomerdag een duik wil nemen in de zee. De camping ligt enkele kilometers vandaan bij het beroemde Fort Boyard. Als u de kans heeft is het leuk om met een boot dit bijzondere fort te bezoeken. Er worden meerdere excursies georganiseerd op dit eiland dus u hoeft zich tijdens deze vakantie zeker niet te vervelen. Huur een fiets of maak een mooie wandeling en geniet van de omgeving. Beleef een fijne kampeervakantie op camping Le Sabia in Poitou-Charentes.

We hebben de beste opties voor Camping Le Sabia voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Sabia

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Denis-d'Oléron

2 Chemin du Sabia, 17650 Saint-Denis-d’Oléron

0033 (0)5 46 47 97 84
Engels, Frans
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.