Alle foto's

Flower Camping Le Temps de Vivre

Flower Camping Le Temps de Vivre is een sfeervolle kleine natuurcamping met zwembad in de Dordogne vlakbij Sarlat. De groene camping in Zuidwest-Frankrijk biedt ruime schaduwrijke en zonnige staanplaatsen en verhuurt verschillende stacaravans en ingerichte (safari)tenten. Op de camping zijn een restaurant en bar aanwezig, waar u heerlijk kunt genieten van lokale specialiteiten of een snack. In het hoogseizoen worden verschillende activiteiten georganiseerd op het gebied van muziek, theater en clowns. Speciaal voor de kleintjes zijn er workshops met hout, mozaïek en schilderen. Op het terrein is een (verwarmd) zwembad met zeepaardje, een speelterrein voor kinderen, voor pétanque, voor volleybal. Ook zijn een biljart en een flipperkast aanwezig.

Natuurcamping Le Temps de Vivre in Dordogne

Flower Camping Le Temps de Vivre ligt in het hart van de Périgord-Noir. De Périgord in de Dordogne is bekend om de prachtige natuur, kastelen, historische steden en dorpen en niet te vergeten de truffels. In de omgeving zijn grotten, bunkers en historische buitenplaatsen te bezoeken. Vanaf de camping zijn prachtige wandeltochten te maken, voor de geoefende en gelegenheidswandelaars.

Overige information van deze accommodatie

Flower Camping Le Temps de Vivre
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Salignac-Eyvigues

Malmont, Route de Carlux – D61, 24590 Salignac-Eyvigues

Engels, Frans
half april - oktober

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Mooie rustige camping

    Mooie rustige camping met mooi zwembad. Wij hebben geen gebruikt van het eetgelegenheid. Omgeving is erg mooi. De eigenaar is erg vriendelijk.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe