Camping Le Vaugrais

Camping Le Vaugrais in Artemare is een riviercamping gelegen aan de rivier Le Séran op 10 kilometer van het meer van Bourget in de Ain in de Rhône-Alpes. De camping beschikt over een verwarmd zwembad en leuke activiteiten. De kampeerplaatsen zijn vlak en schaduwrijk. Het kampeerterrein is begroeit met gras en de plekken zijn afgebakend door middel van hagen en bomen. U kunt gebruikmaken van een electrictiteitsaansluiting en er bestaat de mogelijkheid om een barbecue, koelkast en tuinmeubilair bij te boeken. Naast traditioneel kamperen kunt u ook kiezen voor een iets luxere vakantie in een chalet of mobilhome. Het restaurant op de camping beschikt over een terras en biedt onder andere friet, pizza en lekker gebak. Ook is er een broodservice met vers brood in de ochtend. Het zwembad op camping Le Vaugrais wordt verwarmd door zonnepanelen. Voor kinderen is er een speeltuin met springkussen. Verder zijn er twee tafeltennistafels en een tafelvoetbal. Tijdens de zomermaanden organiseert de camping verschillende activiteiten zoals aquagym in het zwembad, een cursus boogschieten en gezellige knutselworkshops voor kinderen.

Riviercamping Le Vaugrais in de Ain

Bij de receptie van camping Le Vaugrais kunt u fietsen huren en de omgeving per fiets verkennen. Er zijn tal van sportieve activiteiten te beleven in de Ain. Ga een dagje bergklimmen, canyoning of via ferrata. Trek met een ezel door de landschappen en laat u betoveren door de prachtige natuur. Ook is het de ideale regio om te vissen en de verschillende grotten te ontdekken.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Le Vaugrais voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Vaugrais
Frankrijk Rhône-Alpes Ain Artemare

Chemin du Vaugrais, 01510 Artemare

Engels, Frans
maart - half december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe