Alle foto's

Camping Le Village Parisien

Camping Le Village Parisien is een prachtige familiecamping met zwembad gelegen in de buurt van Parijs. Deze camping is ideaal voor een vakantie in de zomer, maar ook in de mei- en herfstvakantie kan je hier terecht. Deze camping bevindt zich op een mooi groen terrein en is van alle gemakken voorzien. Er zijn zwembaden, een sportterrein, een leuke speeltuin en een restaurant. Om deze redenen zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Op dit kampeerterrein bevinden zich 73 ruime kampeerplekken en ruim 80 huuraccommodaties. Deze huuraccommodaties variëren van chalet tot mobile-home en zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht.

Familiecamping in Île-de-France

Op camping Le Village Parisien hoef je je deze vakantie zeker niet te vervelen. Op de camping is genoeg te doen, van zwemmen tot jeux-de-boulen, of lekker sporten en spelen in de speeltuin. Daarnaast wordt er in de schoolvakantie animatie verzorgd voor de kinderen en organiseert de camping thema-avonden voor volwassenen. Ook in de omgeving van de camping is genoeg leuks te beleven. Le Village Parisien ligt namelijk op 45 minuten rijden van de hoofdstad van Frankrijk, Parijs. Deze wereldstad moet je gezien hebben en is dan ook zeker de autorit waard. Heb je een avond geen zin om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een lekkere maaltijd. Kortom, een vakantie op camping Le Village Parisien staat voor gezelligheid, rust en plezier.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Le Village Parisien voor je op een rij gezet:

Camping Le Village Parisien
Frankrijk Île-de-France Seine-et-Marne Varreddes

Rue des Otages – Route de Congis (D121), 77910 Varreddes

Engels, Frans
april - november

Contactformulier

2 Reviews

Schrijf een review
  1. Nou nou, wat een bende

    Sanitair, vies, afwasplekken met kapotte kranen, geen warm water maar lauw water. Toiletten zijn oud, veel kapot, toiletzittingen gebroken en lekkage. Douche is ook een drama, vies en oud, 1 minuut warm water daarna lauw water. De campeerplekken zijn een aanfluiting. Heel veel plekken kan nauwelijks een caravan staan. Geen water geen afvoer geen verharde paden, geen afgesloten elektra kasten. Geen of nauwelijks verlichting. Alleen de stroomaansluiting van 10A is een pluspunt. We hebben al een stuk of 5 auto’s uit de modder mogen duwen. De enige plek waar je goed kan staan ( een veldje) heeft geen stroompunten.

    Het zwembad…. ziet er op een eerste gezicht goed uit maar pas op voor scherpe niet afgewerkte betonranden van de fundering. 2 uitstroomputten op de bodem van het peuterbad steken de schroeven boven de putjes uit, mijn zoon is er met zijn hand op gevallen en heeft serieus al een paar dagen last van zijn hand. Afvoerroosters die zijn doorgeroest. Tegels langs de badrand zijn door uitzetting omhooggeduwd en hebben scherpe randen en struikelgevaar. De kantine…. oud verrot gebouw, ziet er niet uit. Gaten in de kozijnen en totaal niet netjes. Wat ik nu heb opgesomd zijn de ergste dingen. Er zijn nog veel meer dingen wat niet klopt. Ik heb nog nooit een recentie geschreven, maar dit is gewoonnte erg om het niet te doen.

  2. Geen aanrader

    Camping is mooier op de foto’s dan dat het in realiteit is. Wanneer je wilt camperen met je caravan lig je afgelegen. Douches doen het vaak niet en wc’s zijn regelmatig vies. Er is geen winkel op het park en op foto’s lijkt het zwembad heel wat te zijn maar dat is niet veel. Ook het golfbaan is mooier gemaakt dan dat het is. Geen aanrader..

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe