Algemene gegevens

Staanplaatsen: 73
Huuraccommodaties: 81
Kampeerterrein: 7 ha

Camping Le Village Parisien

Camping Le Village Parisien is een prachtige familiecamping met zwembad gelegen in de buurt van Parijs. Deze camping is ideaal voor een vakantie in de zomer, maar ook in de mei- en herfstvakantie kan je hier terecht. Deze camping bevindt zich op een mooi groen terrein en is van alle gemakken voorzien. Er zijn zwembaden, een sportterrein, een leuke speeltuin en een restaurant. Om deze redenen zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Op dit kampeerterrein bevinden zich 73 ruime kampeerplekken en ruim 80 huuraccommodaties. Deze huuraccommodaties variëren van chalet tot mobile-home en zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht.

Familiecamping in Île-de-France

Op camping Le Village Parisien hoef je je deze vakantie zeker niet te vervelen. Op de camping is genoeg te doen, van zwemmen tot jeux-de-boulen, of lekker sporten en spelen in de speeltuin. Daarnaast wordt er in de schoolvakantie animatie verzorgd voor de kinderen en organiseert de camping thema-avonden voor volwassenen. Ook in de omgeving van de camping is genoeg leuks te beleven. Le Village Parisien ligt namelijk op 45 minuten rijden van de hoofdstad van Frankrijk, Parijs. Deze wereldstad moet je gezien hebben en is dan ook zeker de autorit waard. Heb je een avond geen zin om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een lekkere maaltijd. Kortom, een vakantie op camping Le Village Parisien staat voor gezelligheid, rust en plezier.

Camping Le Village Parisien

Frankrijk Île-de-France Seine-et-Marne Varreddes

Rue des Otages – Route de Congis (D121), 77910 Varreddes

+33 (0)2 51 20 41 94
Engels, Frans
begin april - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.