Algemene gegevens

Staanplaatsen: 96
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 5,3 ha

Camping Ile de Boulancourt

Camping Ile de Boulancourt in het departement Seine-et-Marne ligt aan de rivier de Essone, waarin gevist kan worden. De groene camping ligt in de buurt van het prachtige bos van Fontainebleau en 4km van een groot zwembad. Wat deze camping bijzonder maakt is de mogelijkheid om te tuinieren.

De authentieke, duurzame camping Ile de Boulancourt is het hele jaar geopend en daardoor een ideale tussenstop voor naar het zuiden van Frankrijk. Op de camping kunt u chalets en stacaravans huren. U kunt hier tevens terecht met uw camper en caravan.

Kamperen in Seine-et-Marne bij Ile de Boulancourt

In de omgeving van camping Ile de Boulancourt ligt het regionale natuurpark du Gâtinais Français. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een balletje te slaan op de uitdagende Golfbaan Golf d’Augerville la Rivière. Houdt u meer van actie dan kunt u gaan klimmen bij Buthiers, Les trois Pignons et l’Eléphant.

We hebben een aantal opties voor Camping Ile de Boulancourt voor je op een rijtje gezet:

Camping Ile de Boulancourt

Frankrijk Île-de-France Seine-et-Marne Boulancourt

6 Allée des Marronniers, 77760 Boulancourt

+33 (0)1 64 24 13 38
Engels, Frans
hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.