Algemene gegevens

Staanplaatsen: 162
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping La Belle Etoile

Camping La Belle Etoile in Melun is een gezellige gezinscamping aan de oevers van de Seine op maar 25 minuten van Parijs in de Seine-et-Marne in Ile-de-France. Het ideale startpunt voor een dagje Disneyland Parijs, u bent er binnen 45 minuten per trein. De kampeerplaatsen bevinden zich langs de rivier de Seine en liggen gedeeltelijk in de schaduw. Het merendeel van de plaatsen beschikt over een elektriciteitsaansluiting. De plekken worden afgescheiden door de vele bomen en struiken. Speciaal voor baby’s is er een aparte babyruimte met bad en verschoontafel. Leuk voor biefliefhebbers: proef de speciaal gebrouwen bieren ‘Bière de Brie’ en ‘Briarde’. Het zwembad bestaat uit een verwarmd bad en een peuterbadje voor de allerkleinsten. Langs het zwembad staan zonnebedjes om lekker op te zonnen. Zes dagen per week kunnen kinderen zich vermaken in de Kids Club. Nog meer pret voor kinderen: twee springkastelen, een trampoline, tafeltennis en een levensgroot schaakbord. Ook aan volwassenen is gedacht: camping La Belle Etoile heeft ook een jeu de boules- en sportterrein. Bij de receptie zijn skelters te huur.

Kamperen in Seine-et-Marne

Camping La Belle Etoile heeft een uitstekende ligging want binnen 25 minuten per trein bereikt u Parijs. Een prachtige stad met musea, monumenten en unieke bezienswaardigheden. Ook Disneyland Parijs bereikt u binnen 45 minuten waar het hele gezin zich urenlang vermaakt in een van de twee parken. Iets dichter bij de camping vindt u kasteel Vaux-le-Vicomte uit de 17e eeuw. Voor natuurliefhebbers is er Fontainebleau met een kasteel en bijbehorend bos. Cultuur snuiven kan in het schildersdorpje Barbizon op 10 minuten van de camping.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping La Belle Etoile (Seine-et-Marne) bij:

Camping La Belle Etoile (Seine-et-Marne)

Frankrijk Île-de-France Seine-et-Marne Melun

64 (bis) Quai Maréchal Joffre, 77000 Melun

+33 (0)1 64 39 48 12
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
begin april - half oktober

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Leuke, mooie, gezellige camping

    Leuke, mooie, gezellige camping met aardige, vriendelijke Nederlandse campingeigenaresse. Zij en haar gezin werken de hele dag van ’s morgens tot ’s avonds om het zo aangenaam mogelijk te maken voor de campinggasten.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.