Camping Fredland in Tournan-en-Brie is een familiecamping in de buurt van Parijs in de Seine-et-Marne, Ile-de-France. Veel activiteiten en een zwemparadijs.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 49
Huuraccommodaties: 140

Camping Fredland

Camping Fredland in Tournan-en-Brie is een familiecamping in de buurt van Parijs in de Seine-et-Marne in Ile-de-France. Veel activiteiten, sporten en een mooi zwemparadijs. De kampeerplaatsen zijn gelegen aan de oever van een meer en zijn ruim van opzet. Naast traditioneel kamperen, kunt u ook een mobil-home, chalet of boomhut boeken. De camping is zeer goed te bereiken met de trein en ligt op 5 minuten loopafstand van het station. De camping beschikt over een restaurant en een snackbar. De bar is geopend van april tot september om een lekker verfrissend drankje te drinken. Tevens beschikt de camping over een supermarkt en een wasserette met wasmachine en droger. Camping Fredland beschikt over een zwemparadijs met een verwarmd buitenbad, een verwarmd binnenbad en drie waterglijbanen waaronder de nieuwe SpaceBowl. Zelfs de glijbanen zijn verwarmd. Voor de allerkleinsten is er een ludiek peuterbad. In de recreatieruimte vindt u verschillende videospelen en gezelschapsspellen. Kinderen vermaken zich in de houten speeltuin of in het springkasteel. Verder vindt u hier een sportterrein, jeu de boules, tafeltennis en een voetbalveld.

Kamperen in de buurt van Parijs

Op 35 kilometer van Parijs en 19 kilometer van Disneyland, is camping Fredland een ideaal vertrekpunt voor leuke uitstapjes in de regio. Ontdek de Eiffeltoren, Montmartre, le Jardin des Tuileries, het Louvre-museum en de Sacré Coeur. Er is zoveel te beleven in de hoofdstad van Frankrijk dat u niet genoeg heeft aan één dag. Trek ook de regio in en bezoek de Middeleeuwse steden, de vele kastelen en de dierentuin van Bois d’Atilly.

We hebben een aantal opties voor Camping Capfun camping Fredland voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16,00 €19,00 €27,00 per dag
Mobil-home 4 personen €385 €816 per week
  • Kampeerplaats o.b.v. 2 personen met tent, caravan of camper.

Camping Capfun camping Fredland

Frankrijk Île-de-France Seine-et-Marne Tournan-en-Brie

Parc de Combreux, Route de Liverdy Sur D10, 77220 Tournan en Brie

+33 (0)1 64 07 96 44
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.