Algemene gegevens

Staanplaatsen: 363
Huuraccommodaties: 110
Kampeerterrein: 10 ha

Camping le Parc de Paris

Camping le Parc de Paris in Villevaudé is een gezinscamping in de buurt van Parijs en attractiepark Disneyland in de Seine-et-Marne in Ile-de-France. Deze camping is het ideale vertrekpunt om de Franse hoofdstad te bezoeken en op cultuurjacht te gaan. De kampeerplaatsen zijn ruim en geschikt voor tenten en caravans. Voor campers zijn er gestabiliseerde plekken en een servicepunt. Naast stacaravans verhuurt de camping ook ingerichte tenten. Alle accommodaties beschikken over een terras met tuinmeubilair. U kunt uw auto parkeren naast uw accommodatie. Er is een snackbar en een campingwinkel. Ook kunt u elke dag ontbijten met vers brood en croissants. Voor zowel kleine als grote kinderen is er een speeltuin met glijbanen, schommels en andere speeltoestellen op camping le Parc de Paris. In vorm blijven tijdens de vakantie? Gebruik de fitnessapparaten of leef u uit op het sportterrein met onder andere basketbal, handbal, volleybal of badminton.

Bezoek Parijs tijdens uw vakantie in Frankrijk

Op maar 5 minuten met de auto vanaf camping le Parc de Paris ligt een grote waterplas waar u kunt zwemmen en verschillende watersporten kunt beoefenen. Voor een potje tennis hoeft u maar de sleutel te vragen bij de receptie, de tennisbaan ligt op 2 minuten te voet van de camping. Bezoek ook de hoofdstad Parijs en Disneyland Parijs en de vele historische gebouwen.

Camping Le Parc de Paris

Frankrijk Île-de-France Seine-et-Marne Villevaudé

rue Adèle Claret, 77410 Villevaudé

 

 +33 (0)1 60 26 20 79
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.