Algemene gegevens

Staanplaatsen: 368
Huuraccommodaties: 372
Kampeerterrein: 25 ha

Campéole Le Vivier

Camping Le Vivier in Biscarrosse-Plage is een familiecamping in het bos in de Landes in de Aquitaine met verwarmd zwembad, gezellige kidsclubs en heerlijke pizza’s.

De kampeerplaatsen opCampéole Camping Le Vivier liggen in een pijnbomenbos onder de schaduw van hoge bomen. De plaatsen zijn ruim en geschikt voor tenten, caravans en campers. Er is een aansluiting voor elektriciteit. Wilt u liever iets luxer op vakantie? Kies dan voor een van de comfortabele mobilhomes, ingerichte tenten of chalets. Elke huuraccommodatie beschikt over een terras met tuinmeubilair zodat u elke ochtend kunt genieten van vers brood en Franse croissants die u bij het broodpunt kunt afhalen. Daarnaast is er een snackbar en kunt u heerlijke pizza’s afhalen. In de wasserette vindt u een wasmachine en droger zodat u de was kunt doen.

Kom zwemmen in het verwarmde zwembad dat geopend is van midden juni tot midden september. Kleine kindjes vermaken zich in het peuterbadje terwijl de grotere kinderen te vinden zijn in de speeltuin met leuke speeltoestellen. Tijdens het hoogseizoen is er een springkussen waar naar hartenlust op gesprongen kan worden. In de recreatieruimte staan speelautomaten voor de regenachtige dagen. Ook is er een jeu de boulesterrein en een sportveld waar u verschillende sporten kunt beoefenen. Naast een kidsclub voor kinderen van 4 tot 7 jaar en 8 tot 10 jaar is er ook een jongerenclub met leuke activiteiten.

Camping Le Vivier, kamperen in de Landes

Op 200 meter van camping Le Vivier vindt u een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. U verblijft in Biscarrosse-Plage zodat u dicht bij de stranden en de zee bent om te luieren, te zonnen of juist actief bezig te zijn. U kunt hier prima surfen, duiken of zeekajakken. De vele wandelpaden in de bossen nodigen uit om de natuur en de dieren te bewonderen tijdens lange wandelingen. Huur een fiets op de camping en trek erop uit om de omgeving te ontdekken.

Campéole Le Vivier

Frankrijk Aquitaine Landes Biscarrosse

681, Rue du Tit, 40600 Biscarrosse

+33 (0)5 58 78 25 76
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
half mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.