Algemene gegevens

Staanplaatsen: 391
Huuraccommodaties: 302

FranceLoc Camping Lou Puntaou

Camping Lou Puntaou in Léon is een grote camping aan het rand van een meer in de Landes in de Aquitaine. Een waar kinderparadijs met zwembad en volop activiteiten.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De plaatsen zijn afgebakend en schaduwrijk. Ook zijn er plekken in de zon of in de halfzon. Naast de standaard plaatsen zijn er ook Top Presta-plekken met een tuinhuisje waarin u een koelkast, een tafel met zes stoelen en twee ligstoelen vindt. Tevens is er een barbecue zodat u ’s avonds heerlijk kunt barbecueën. De plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting, neem wel een verlengkabel mee. Liever luxer kamperen? Huur dan een van de huuraccommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast zijn er ook ingerichte tenten gelegen in de schaduw van de vele bomen die op het kampeerterrein staan. Verder vindt u hier een bar, een supermarkt en een restaurant.

Er zijn vier kidsclubs op camping Lou Puntaou zodat kinderen van alle leeftijden zich kunnen vermaken tijdens het hoogseizoen met leuke activiteiten en animatie. Ook is er een speeltuin en een springkasteel. Kom genieten van het zwemparadijs met een overdekt en verwarmd zwembad met jacuzzi, een buitenbad met waterglijbaan en een peuterbadje dat zich buiten bevindt. Van zondagavond tot vrijdagavond zijn er sportieve activiteiten gedurende de dag zoals fitness, aquagym en diverse toernooien. In de avond geniet u juist van karaoke, muziek, nachtzwemmen en dansavonden.

Camping Lou Puntaou, kamperen in de Landes

Camping Lou Puntaou is ideaal gelegen in de Aquitaine. Op 90 kilometer van de camping ligt Spanje en het prachtige Baskenland. Zeker een tripje waard. In het dorp Léon zijn er dagelijkse versmarktjes met heerlijke producten uit de regio. Ook voor liefhebbers van fietsen en wandelen zitten hier goed. Geniet van de natuur, neem een duik in het meer of vaar op een bootje over de wateren in de Landes. Verder kan men hier karten, paardrijden en bezoekjes brengen aan musea en boerderijtjes.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Capfun Lou Puntaou bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17,00 €27,00 €43,00 per week
Mobile home 5 personen €189 €665 €861 per week
Mobilhome 4/6 personen €343 €727 €934 per week
Mobile home 6/8 personen €294 €476 €1302 per week
  • Kampeerplaats o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan en camper.

Camping Capfun Lou Puntaou

Frankrijk Aquitaine Landes Léon

1315 avenue du Lac
40550 Léon

+33 (0)5 58 48 74 30
Frans
eind maart - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.