Meer foto's

Campéole Les Tourterelles

Campéole Les Tourterelles is een prachtige kindvriendelijke camping met zwembad in Landes. Dit kampeerterrein ligt op een van de mooiste stranden van de Landes en is dus ideaal voor echte strand- en zwemliefhebbers. De camping is geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, want er is een prachtig zwembad met peuterbadje. En er is een mooie speeltuin, met springkussens en andere speeltoestellen. Maar de ouders/volwassenen hoeven zich ook niet te vervelen, er worden workshops gegeven en er is aquagym in het hoogseizoen. De camping beschikt over ruim 500 kampeerplekken, geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Maar ook kampeerders die van een luxere vakantie houden kunnen hier terecht, er zijn namelijk ook mooie accommodaties te huur. De accommodaties variëren van chalets tot ingerichte tenten. Er is voor ieder wat wils!

Campéole Les Tourterelles in Landes

Campéole Les Tourterelles ligt in Landes, dat is een departement in het zuiden van de Aquitaine. Het bijzondere aan deze camping is dat het terrein pal aan het strand ligt. De camping verhuurt surfplanken en andere benodigdheden voor watersporten. Dit is de ideale camping voor sportieve vakantiegangers. Maak mooie wandelingen in de buurt of huur een fiets en ga er lekker een dagje op uit. Je hoeft je op Campéole Les Tourterelles zeker niet te vervelen!

Overige information van deze accommodatie

Campéole Les Tourterelles
Frankrijk Aquitaine Landes Saint-Girons

40560 Saint-Girons

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe