Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 22 ha
Hoogte: 212 m

Camping Les 2 Lacs

Camping Les 2 Lacs in Beauville is een familiecamping op een kampeerterrein van 22 hectare met twee meren in de Lot-et-Garonne in de Aquitaine. Een paradijs voor iedereen die van zwemmen en vissen houdt in een natuurlijke omgeving.

De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend door hagen dus u geniet van optimale privacy. De sanitairgebouwen beschikken over een ruimte voor baby’s en een wasserette met wasmachine en droger. Ook is het sanitair toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de verschillende huuraccommodaties. Er is gratis WiFi rondom de brasserie.

In het meer liggen kano’s en een opblaasbare speeltuin voor kinderen. Voor de sportliefhebbers is er een volleybalterrrein, een tennisbaan en een jeu de boulesbaan. In de maanden juli en augustus organiseert het animatieteam van camping Les 2 Lacs gezellige animatie: kampvuur, muzikale avonden, disco en nog veel meer. De avondanimatie vindt plaats in de brasserie zodat de rest van de camping rustig blijft.

Camping Les 2 Lacs in de Lot-et-Garonne

Naast zwemmen in het meer kan er ook goed gevist worden. Vroeg in de ochtend vindt u op het terrein van camping Les 2 Lacs herten en wilde zwijnen. Op de camping kan men ook paintballen. Het stadje Beauville ligt op een heuvel met uitzicht over het glooiende landschap vol met zonnebloemen en mais. Een ideaal vertrekpunt om fietstochten te maken in de omgeving. Ook liggen er tal van grotten, musea en kastelen die de moeite waard zijn.

We hebben de beste opties voor Camping Les 2 Lacs voor je op een rijtje gezet:

Camping Les 2 Lacs

Frankrijk Aquitaine Lot-et-Garonne Beauville

47470 Beauville

0033 (0)5 53 95 45 41
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.