Algemene gegevens

Staanplaatsen: 132
Huuraccommodaties: 28
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 138 m

Camping Moulin du Périé

Camping Moulin du Périé is een serene natuurcamping in de Lot-et-Garonne, gebouwd rondom een charmante gerenoveerde molen. Vertoef met familie en vrienden in het bronwatermeer met zandstrand of geniet van de koelte van de rivieren de Dordogne en de Lot. De ontvangst op de camping is gastvrij. Zet uw tent of caravan op één van de mooie kampeerplaatsen in de zon, schaduw of halfschaduw. Elke dag verse broodjes en croissantjes voor een ultieme vakantie in Frankrijk. Groot en klein kunnen zich uitleven in het zwembad, het springkussen of in één van de speeltuinen. In het hoogseizoen vermaken kinderen zich in de Kids Club met wedstrijden, verkleedpartijtjes en schatzoeken. In de avonduurtjes staat entertainment op het programma: circus, magie en muziek.

Kamperen in Lot-et-Garonne

Het heuvelachtige landschap van de Lot-et-Garonne is een uitstekend wijngebied. Bezoek de mooie wijngaarden en geniet van een heerlijk glas wijn uit de omgeving van Bergerac en Cahors. Houdt u meer van sportieve uitstapjes? Wat denkt u van een klimtocht, een dagje kanovaren of een bijzonder fiets -of mountainbiketocht. Waan u in oude tijden in één van de prachtige oude dorpjes als Villefranche-du-Périgord, Rocamadour of Sarlat. Op maar 7 kilometer afstand van de camping ligt het Kasteel van Bonaguil, een aanrader!

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13,00 €20,40 €26,20 per dag
Extra persoon €4 €5,50 €6 per dag
Kind tot 7 jaar €2 €2 €3 per dag
Hond €2 €3 €4 per dag
Stacaravan 4 p €40 €56 €80 per dag
Stacaravan 6 p €55 €77 €100 per dag

Camping Moulin du Périé

Frankrijk Aquitaine Lot-et-Garonne Sauveterre-la-Lémance

Moulin du Périé
47500 Sauveterre-la-Lémance

 

+33 (0)5 53 40 67 26
Deens, Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - eind september

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.