Alle foto's

Camping Les Amarines

Camping Les Amarines, gelegen in de ‘Provence Gardoise’ tussen Cornillon en Goudargues, verwelkomt u van begin april tot begin oktober op haar 5 hectare beplante locatie aan de oevers van de rivier de Cèze. De camping biedt 120 schaduwrijke, afgebakende staanplaatsen waarvan 22 bezet door moderne stacaravans allen uitgerust met een overdekt buiten terras. Vanaf de dag van opening zijn alle diensten beschikbaar, brood en croissant voorziening, mini-kampwinkel, bar, bibliotheek, gratis wifi en verwarmd sanitair in het voor- en naseizoen. Het verwarmde zwembad is jaarlijks geopend van begin april tot eind september. Het dorp en supermarkt zijn vanaf de camping eenvoudig te voet of per fiets te bereiken. Op Camping les Amarines vindt u rust en stilte, zon en ontspanning.

Familiecamping in de Gard (Occitanië)

Gelegen tussen het dorp Cornillon op de heuveltop en Goudargues is camping les Amarines een ideaal startpunt voor uw ontdekking van rijke omgeving. Ontdek de prachtige natuur te voet of huur een fiets en maak een mooie fietstocht. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 500 meter van de camping en de wekelijkse woensdag markt in Goudargues op woensdagochtend. Op de grens van de Gard en de Ardèche, temidden van wijngaarden valt een uitzonderlijk natuurlijk erfgoed te ontdekken. Prachtige dorpjes zoals Cornillon, Montclus, La Roque sur Cèze en Lussan vormen ideale etappes in uw uitstapjes te midden van gevarieerde landschappen.De Cèze vallei is rijk aan spectaculaire landschappen zoals de watervallen van Sautadet en de Concluses van Lussan, hier zijn mooie wandelpaden waar mooie wandelroutes gelopen kunnen worden. Kortom, u hoeft zich zeker niet te vervelen op camping Les Amarines.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Amarines
Frankrijk Occitanië Gard Cornillon

Route de Goudargues, 30630 Cornillon

Duits, Engels, Frans
april - september

Contactformulier

2 Reviews

Schrijf een review
  1. Een echte aanrader voor gezinnen

    Ontspannen vakantie beleefd met ons gezin met drie jonge kinderen. Grote staanplaats, leuke rivier, eenvoudig zwembad waarvan de helft 60cm diep is. De kinderen hebben genoten van de Nederlandse animatie en konden lekker zelf rondlopen op de camping (4 en 7 jr.). Vriendelijk personeel. Goudargues is een gezellig klein dorp en je zit op 20 A 30 min. rijden van de drukte rondom de Ardèche. We hebben de grot in Aven l’Orgnac bezocht, chateau de Roure en de Ferme aux crocodiles. Relatief dichtbij en leuk voor jonge kinderen. Voor pubers is de camping niet aan te bevelen. Er wordt streng op toegezien dat er rust is tussen 23.00 uur en 07.00 uur; voor tieners zijn er ’s avonds geen activiteiten. Voor een gezin met kinderen tot 12 jaar is de camping een echte aanrader. Wij hebben in ieder geval genoten!!

  2. Eigenaren niet flexibel, niet vriendelijk.

    Nette camping, sanitair niet altijd schoon. Zwembad is erg klein. Geen peuterbad, is wel een gemis met kleintjes. Kunnen zelf niet rondlopen of rondkruipen in het water. Rivier is heerlijk voor de kinderen. Erg ondiep. Als je van ” echt” zwemmen houdt, is deze camping niet de juiste keuze. Eigenaren niet flexibel, niet vriendelijk. S Avonds lopen ze een laatste ronde op de camping en roepen bij de Nederlandse gasten ” ssssst”. Dit kan ook vriendelijker lijkt me, tenslotte zijn we gasten en volwassen mensen. Opvallend is dat zij dit bij Franse gasten niet doen. Veel klagende mensen op de camping. Een Belgische groep was van mening dat kinderen tot 10h stil moesten zijn. Zijn gaan klagen bij de eigenaresse omdat de buurkinderen om 830 wakker waren. Eigenaresse stuurde dit gezin met jonge kinderen zonder pardon en zonder wederhoor van de camping. Echt schandalig. Ook.voor het animatie meisje zijn ze totaal niet flexibel. Meisjes die bij haar op bezoek wilden , werden weggestuurd bij haar caravan. Het meisje mocht niet eens bezoek ontvangen. Volgens mij ga je zo niet met mensen om. Jammer met een ” flexibele vakantiesfeer”, dus minder klagers en flexibiliteit van de eigenaren zou dit een prima camping zijn geweest. Ik denk dat een camping voor senioren meer geschikt is voor dit echtpaar.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe