Algemene gegevens

Staanplaatsen: 336
Huuraccommodaties: 150

Camping Les Champs Blanc

Camping Les Champs Blanc is een prachtige familiecamping met zwemparadijs gelegen in de Provence-Alpes-Côte d’Azur. Deze camping staat met haar 4-sterren garant voor de heerlijke zon, zee, strand-formule: je geniet op een groene met hoge bomen tellende ruime camping van alle gemakken en faciliteiten die uw vakantiegevoel compleet maken. Deze camping telt maar liefst 336 kampeerplaatsen en 150 huuraccommodaties. Er is dus voor ieder wat wils! De stranden van Agde liggen slechts op 2 kilometer afstand, maar er is een prachtig zwemparadijs op de camping aanwezig. Dit zwemparadijs heeft grote ronde zwembaden en er wordt aquagym gegeven door het animatieteam in het hoogseizoen. Op het terrein bevindt zich een restaurant met bar, een eigen supermarkt en een broodjeswinkel voor een lekker ontbijtje. De ruime chalets en mobile homes zijn van alle comfort voorzien. Zelfs een eigen sanitaire behoort tot de mogelijkheden. Maar mocht u dit vakantieparadijs toch even willen verlaten, Cap d’Agde, Beziers, Sète en Narbonne zijn mooie plaatsen met bijvoorbeeld authentieke vissershavens om te bezoeken.

Familiecamping Les Champs Blanc in de Provence-Alpes-Côte d’Azur

De Provence-Alpes-Côte d’Azur kenmerkt zich door zonovergoten lange ruime stranden, waardoor zon- en strandliefhebbers zich hier absoluut op hun plek zullen voelen. Dicht in de buurt kan je diverse attractieparken bezoeken, waaronder een Dino-park of grote permanente funpark. Een ruim achterland schenkt de gelegenheid om bijvoorbeeld een Nationaal Natuurpark te visiteren, diverse grotten te bewonderen die zelfs als een kathedraal met ‘orgelpijpen’ bekend staan. Zodra je het immense viaduct bij Millau bent overgestoken rijdt je richting de kust met steden als Narbonne of Beziers of stadjes met charmante havens.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16,00 €34,50 €52,50 per dag
Extra persoon €5,30 €5,30 €5,30 per dag
Hond €2,80 €2,80 €2,80 per dag
Mobile home 4 personen €51 €117 €127 per nacht
Mobile home 6 personen €60 €89 €141 per nacht

Camping Les Champs Blanc

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault

76, Route de Rochelongue
34300 Agde

+33 (0)4 67 94 23 42
Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.