Algemene gegevens

Staanplaatsen: 76
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 350 m

Camping Les Charmilles

Camping Les Charmilles is een familiecamping gelegen aan de voet van een berg in de buurt van het Meer van Annecy in de Franse Alpen. De vele activiteiten en het buitenzwembad met peuterbad zorgen voor een heerlijke vakantie in de Haute-Savoie. De kampeerplaatsen bevinden zich op een rustig en schaduwrijk grasland afgebakend door bomen. Elke morgen ontbijten met verse broodjes is het toppunt van een vakantie in Frankrijk. Het animatieprogramma vindt u elke dag in de bar. Bij aankomst ontvangt u een welkomstdrankje en stelt het team zich aan u voor. Er zijn activiteiten op camping Les Charmilles voor zowel groot als klein: jeu de bouleswedstrijden, ponyrijden, vossenjacht en thema-avonden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een gratis bezoek te brengen aan de kaaswinkel Chabert en de heerlijke kazen te proeven.

Familiecamping in de Franse Alpen

De bergen en de meren in de Haute-Savoie zijn uitermate geschikt voor de uitoefening van allerhande sporten en gelegen vlakbij camping Les Charmilles. Altijd al eens willen waterskiën of wakeboarden? Neem lessen bij één van de sportscholen bij het Meer van Annecy. Cultuur vindt u ook volop. Het middeleeuwse kasteel van Montrottier en het kasteel van Menthon, met in de zomer animatie, staan garant voor een leuk dagje uit. Helemaal tot rust komt u in één van de beautycentra in Aix-les-Bains, op een half uur rijden van de camping.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Charmilles voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Charmilles

Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Vallières

625 route du Val de Fier, 74150 Vallières

+33 (0)4 50 62 10 60
Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.