Algemene gegevens

Staanplaatsen: 240
Huuraccommodaties: 80
Kampeerterrein: 8 ha

Camping Les Chevreuils

Camping Les Chevreuils in Seignosse is een gezellige familiecamping met zwembad in Landes op 1500 meter van de zee. Deze camping is de ideale vakantiebestemming voor strandliefhebbers en gezinnen met (jonge) kinderen. De campinggasten kunnen genieten van een overdekt en verwarmd zwembad op het terrein. Er is ook een peuterbadje en er worden leuke activiteiten voor kinderen en volwassen georganiseerd in het water. Daarnaast is er een sportveld, een speeltuin, een tennisbaan en er worden workshops georganiseerd. De camping beschikt over kampeerplaatsen en huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn toegankelijk voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties zijn lodge-tenten, bungalows en stacaravans. Deze zijn geschikt voor twee tot en met acht personen. Ideaal voor vakantiegangers die van wat meer luxe houden.

Kamperen in Landes

De camping is gelegen in een bos en op 1500 meter van het strand. Drie kilometer van de camping ligt het centrum van Seignosse. Hier kunt u boodschappen doen of de stad verkennen. Op zes kilometer van de camping zijn een aantal mooie fietsroutes uitgezet. Fietsen en wandelen zijn twee leuke activiteiten die u vanaf de camping kunt ondernemen. Deze camping is een heerlijke verblijfplaats voor jong en oud, iedereen zal hier genieten van de rust en ruimte en alle leuke activiteiten die de camping organiseert. Terug van een lange dag weg en heeft u geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een lekkere maaltijd.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Chevreuils voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Chevreuils

Frankrijk Aquitaine Landes Seignosse

2338 Route de Vieux Boucau – CD79, 40510 Seignosse

+33 (0) 55 84 33 28 0
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.