Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 182
Kampeerterrein: 4,5 ha

Camping Lou Pignada in Messanges

Plein Air Locations Camping Lou Pignada is een prachtige kindvriendelijke camping gelegen aan zee in de Aquitaine. Deze camping is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, want er is animatie en een mooi zwemparadijs. Op camping Lou Pignada beleef je een geweldige vakantie. In het hoogseizoen worden er iedere avond leuke activiteiten georganiseerd en zijn er shows. De camping beschikt ook over een spa, waar alle campinggasten gebruik van mogen maken. De spa heeft meerdere sauna’s en een massage salon waar de gasten een massage kunnen boeken. De camping beschikt over mooie ingerichte huuraccommodaties, zoals stacaravans en gîtes. Ideaal voor kampeerders die wat meer van luxe houden.

Kamperen in Landes op camping Lou Pignada

In de zomer kan je je op deze camping prima vermaken. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals sportieve activiteiten, culturele uitjes en thema-avonden. Ook worden er pendelbussen ingezet van en naar het strand, zo hoef je de auto niet te pakken om bij het strand te komen. Lekker makkelijk! De omgeving is prachtig en de Spaanse grens ligt op 40 minuten rijden vanaf de camping. Het is zeker de moeite waard om een dagje in een leuke stad in Spanje rond te lopen, denk aan Saint Sebastian.

Boek Plein Air Locations - Camping Lou Pignada bij een van onze partners:

Plein Air Locations – Camping Lou Pignada

Frankrijk Aquitaine Landes Messanges

Route des Lacs, 40660 Messanges

+33 (0)2 97 39 62 33
Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.