Algemene gegevens

Staanplaatsen: 280
Huuraccommodaties: 132
Kampeerterrein: 15 ha

Campéole Camping Les Sirènes

Camping Les Sirènes in Saint-Jean-de-Monts is een boscamping bij de oceaan in de Vendée in de Pays-de-la-Loire met zwembad, animatie en sportieve activiteiten.

De kampeerplaatsen op Les Sirènes liggen op een vlak kampeerterrein met her en der gras. De bomen op de camping zorgen voor een beetje verkoeling en schaduw. Naast traditioneel kamperen, is het op camping Les Sirènes ook heerlijk overnachten in een van de comfortabele huuraccommodaties. U kunt kiezen uit een ingerichte bungalowtent of een mobilhome. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien en enkele accommodaties zijn toegankelijk voor mindervaliden. In de maanden juli en augustus is de snackbar geopend en is er een supermarkt. Eet lekkere croissants elke ochtend die u haalt bij het broodpunt.

Op camping Les Sirènes vindt u twee verwarmde zwembaden en een apart peuterbadje voor de allerkleinsten. Kinderen genieten in de speeltuin of springen op het springkussen om even stoom af te blazen. Tijdens de zomer is er een speciaal terrein voor kinderen met leuke animatie. Sporten kan op het sportterrein, bij de tafeltennistafels of op de jeu de boulesbaan. Tevens kunt u hier boogschieten, fitnessen en worden er sportlessen gegeven in het zwembad.

Boscamping Les Sirènes, kamperen in de Vendée

Camping Les Sirènes ligt in het hart van de stad Saint-Jean-de-Monts in een bosrijk gebied van 15 hectare en op enkele stappen van de oceaan. Tijdens het zomerseizoen zijn er tal van gezellige avonden en leuke festivals in dit stadje zoals het grote vuurwerk op 14 juli. Geniet ook van de stranden en de pijboombossen in de Vendée. Ideaal voor mensen die houden van fietsen en wandelen. Ontdek ook de markten en winkeltjes in de buurt van de camping en bezoek de eilanden Yeu, Noirmoutiers en natuurlijk het attractiepark Puy de Fou voor een perfect dagje uit met het hele gezin.

Campéole Les Sirènes

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Jean-de-Monts

71 Avenue des Demoiselles, 85164 Saint-Jean-de-Monts

+33 (0)2 51 58 01 31
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.