Alle foto's

Camping Mesles

Camping Mesles in Larochemillay is een kleine honden camping voor personen die van rust, natuur, ruimte en honden houden. De camping in Nièvre (Bourgogne-Franche-Comté) beschikt over 8 plekken en verhuurt ook twee volledig ingerichte caravans. Camping Mesles onderscheidt zich door grote plekken aan te bieden (200 m² – 300 m²) met een omheining, zodat zowel de hond(en) als baasjes een relaxte vakantie hebben. Ook is het gehele terrein omheind zodat men de honden met elkaar kan laten spelen. De camping beschikt over een kleine lagune (bron) voor de honden. Twee keer per week is er een table d’hôte op de camping.

Omgeving van de Nièvre

Net buiten de camping ligt een rustgevend en prachtig wandelgebied waar je niemand tegen komt. De omgeving is een afwisseling van bossen, heuvels en weilanden, omheind met eeuwenoude heggetjes. In de buurt van de camping zijn ook heel veel leuke kleine dorpjes zonder drukte. Luzy (op 15 minuten) is de uitvalsbasis voor boodschappen, restaurantjes, banketbakkers enz. Wil je lekker cultuur snuiven dan is Autun een bijzondere stad met verschillende Romeinse overblijfselen en gebouwen. Daarnaast is er twee keer per week een goed bezochte markt. Op slechts 20 minuten rijden vind je op de Mont Beuvray in Bibracte Archeologische opgravingen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Mesles voor je op een rij gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Peak season Stay
Plek 2 personen + kampeermiddel € 25 € 33 per nacht
Extra persoon (v.a. 2 jaar) € 4 € 5 per nacht
Extra tent € 2,50 € 3,50 per nacht
Elektra € 5 € 5 per nacht

Laagseizoen: april, mei, juni, september. Hoogseizoen: juli en augustus

Alleenreizenden krijgen een korting van € 4,- op de kampeerplaats in het laagseizoen en  € 5,- in het hoogseizoen.

Bij een reservering vragen we een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag. Een reservering voor minimaal een week geeft 10% korting over de kampeerkosten. Bij annulering binnen 2 maanden voor de aankomstdatum kan de aanbetaling niet worden terugbetaald.

Camping Mesles
Frankrijk Bourgogne-Franche-Comté Nièvre Larochemillay

1 Domaine du Bouis, 58370 Larochemillay

Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
half april tot half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe