Alle foto's

Camping Les Bains

Camping Les Bains in Saint-Honoré-les-Bains is een familiecamping gelegen aan een rivier in de Nièvre in de Bourgogne. Op de camping zelf en in de buurt zijn er tal van activiteiten voor jong en oud.

Kies zelf een van de ruime en comfortabele kampeerplaatsen. Enkele zijn voorzien van veel schaduw, andere liggen juist in de zon. U kunt overal op het kampeerterrein gebruikmaken van een barbecue. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en liggen in de buurt van een waterpunt. Er zijn twee sanitairblokken, waarvan een met wasmachine en droger. Kom een hapje eten in het restaurant en drink een lekker drankje aan de bar. Er is een snackbar waar u friet, tosti’s en andere lekkernijen kunt bestellen.

Kinderen hebben de tijd van hun leven op camping Les Bains. Er zijn verschillende speeltuinen met speeltoestelen zoals glijbanen en schommels. Kom plonzen in het water van het zwembad en eet een ijsje op het terras. Er zijn volop activiteiten op de camping: doe een potje tafelvoetbal of een spelletje jeu de boules. Het organisatieteam organiseert leuke spelletjes voor kinderen in de middag zoals een schatzoektocht, Olympische Spelen en zaklopen. Ook in de avonden is er gezellige animatie met karaoke, dansavonden en heerlijke dineravonden.

Familiecamping Les Bains in de Bourgogne

Op 50 kilometer van camping Les Bains ligt Autun, een grote stad vol historie en cultuur. Bezoek de tempel van Janus, de stadswallen of de oude gevangenis. Kom helemaal tot rust in de thermen die op 300 meter van de camping liggen. Ook is er een casino, een bioscoop, mini-golf en een kartbaan in Saint-Honoré-les-Bains. Visliefhebbers gooien een hengel uit in het vismeer vlakbij de camping en vissen op karpers en andere vissoorten.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Bains
Frankrijk Bourgogne-Franche-Comté Nièvre Saint-Honoré-les'Bains

15 Avenue Mermoz, 58360 Saint-Honoré-les-Bains

Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
april - oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe