Camping Porte des Vosges

Camping Porte des Vosges in de Vogezen is een uitstekend verzorgde familiecamping gelegen op 1500 meter van de afrit 9 (Bulgneville) van de A31. Ideaal voor een nacht met uw caravan, tent of camper op de weg naar uw vakantie naar Zuid-Frankrijk. De 100 ruime kampeerplaatsen zijn over het terrein verdeeld. Op de camping zijn lodge tenten en cottages te huur. Een langer verblijf zal u toelaten om de mooie streek te ontdekken. Het team van Camping Porte des Vosges (receptie tot 22.00) verwelkomt u op een vriendelijke en rustige camping van 3,5 hectare met 100 grote kampeerplaatsen en verschillende verhuur mogelijkheden. Camping Porte des Vosges beschikt over een verwarmd zwembad, speeltuin, gratis WIFI ruimte, toiletten uitgerust met grote verwarmde cabines. De camping beschikt over een snack/bar (tot 21.00 uur), vers brood en ontbijt vanaf 7.00 uur. U kunt internetten op camping Porte des Vosges want er is een WiFi-punt aanwezig. In de omgeving van camping Porte des Vosges is een supermarkt en tankstation.

Camping in de Vogezen

Camping Porte des Vosges ligt niet ver van de steden Nancy (85 km), Dijon (120 km), Chaumont (95 km), minder dan 3 uur van Parijs en Lyon, vlakbij de thermen van de stadjes Vittel en Contrexéville. In de omgeving kunt u een XIII eeuwse kerk, de talrijke fonteinen, de Guillemaut plaats en het vroeger ziekenhuis uit 1714 bezoeken. Liever naar buiten? Dan is er het sentier des 3 lacs met 6 uitgestippelde routes langs mooie fauna en flora. In de omgeving kunt u veel wandelen en mountainbiken, is er een fitness-parcours door het bos en zijn er kuuroorden in de omgeving.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Porte des Vosges voor je op een rijtje gezet:

Camping Porte des Vosges
Frankrijk Lorraine Vogezen Bulgnéville

Route de Contrexéville – ZA la grande tranchée, 88140 Bulgnéville

0033 (0)3 29 09 12 00
Engels, Frans, Spaans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe