Camping les Granges Bas

Camping les Granges Bas is een gezellige familiecamping vlakbij het meer van Gérardmer en de skipistes in de Vogezen voor zowel een zomer- als een wintervakantie in de Lorraine. Ideaal voor wie houdt van wandelen, fietsen en de wintersport. De door bosjes en struiken afgebakende kampeerplaatsen zijn soms vlak terwijl anderen een beetje op een helling. Toegang tot camping les Granges Bas is alleen mogelijk met een persoonlijke toegangscode om de slagboom te openen. In de ochtend kunt u vers brood halen en er is een winkeltje voor de hoogstnodige producten. Op de tennisbaan kunt u een fijn potje tennis spelen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Daarnaast is er een tafeltennistafel en een gemeenschappelijke barbecueplaats met drie houten tafels.

Camping in de Vogezen

In de wintermaanden kunt u natuurlijk skiën op de prachtige pistes vlakbij camping les Granges Bas. Er is ook een langlaufloipe op 6 kilometer afstand. Vlakbij de camping vindt u gemarkeerde wandel- en fietsroutes voor ontspannende tochtjes in de zomer. Op een van de vele meren kunt u kanoën of een hengeltje uitgooien. Zo is er voor ieder wat wils in de Vogezen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Granges Bas
Frankrijk Lorraine Vogezen Gérardmer

116 chemin des Granges-Bas, 88400 Gérardmer/Le Beillard

0033 (0)3 29 63 12 03
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half december - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe