Camping les Pinasses

Camping les Pinasses is een natuurcamping aan de voet van de prachtige beboste bergen van de Vogezen. Naar hartenlust vissen in de visvijver of uren wandelen in de ongerepte natuur van de prachtige Lorraine. De kampeerplaatsen zijn voorzien van een watertappunt, sanitaire voorzieningen met warm water en individuele douchecabines. Naast kampeerplaatsen verhuurt camping les Pinasses ook gezellige chalets. De camping beschikt over verwarmde zwembaden van 26 graden en een solarium om aan uw kleurtje te werken. De speeltuinen, minigolf, tennisbaan en trampoline brengt uren speelplezier. Vers brood haalt u elke morgen in de kruidenierswinkel. In de avond geniet u van heerlijke pizza’s gebakken in de houtoven of een lekkere zak friet. Op en top vakantie!

Natuurcamping Les Pinasses in de Elzas

Natuurliefhebbers halen hun hart op in de Vogezen met de ongekende fauna en flora. De twee regionale natuurparken en de bossen bieden genoeg te zien voor iedereen. Bij een vakantie op camping les Pinasses verblijft u dicht bij de Elzas met haar bekende wijnroutes waar u aan het einde van de dag een heerlijk glaasje wijn kunt drinken. Maak schitterende foto’s van de fantastische watervallen en de vele meren die de Vogezen rijk is.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Les Pinasses voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Pinasses
Frankrijk Lorraine Vogezen La Chapelle-devant-Bruyères

215 route de Bruyères, 88600 La Chapelle-devant-Bruyères

0033 (0)3 29 58 51 10
Engels, Frans
mei - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.