La Clairière du Verbamont

La Clairière du Verbamont is een kleine camping in de Vogezen gelegen in het hart van het bos Darney in de regio Grand Est. Op een grote open plek tussen eiken en beuken, heten Cécile, Christophe, kleine Timéo en Yanaël u van harte welkom. De kleine familiale camping gaat volledig op in de natuur. U kunt hier heerlijk tot rust komen door de kalmte die de natuur uitstraalt. La Clairière du Verbamont is een kleine, maar veelzijdige boerderij, gebaseerd op de principes van de permacultuur, die bijna geheel in haar eigen voedsel voorziet. Er zijn schapen, kippen, eenden en konijnen.

Groene camping

Op het groene domein in Frankrijk heeft u de kans om te genieten van een kampeerplaats of cabane in de zon of in de schaduw. U kunt gebruik maken van de volgende faciliteiten: zeven warmte-gereguleerde douches, elf toiletten, waarvan een deel composttoilet, twee gedeelde keukens om zelf maaltijden te bereiden en die zijn voorzien van een koelkast, gas en barbecues, een grote pizza/broodoven voor onder meer de bereiding van pizza’s, een spoelruimte en een overdekte plek om te eten. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van milieuvriendelijke (af)wasproducten. Er staat ook een klein houten huisje voor een gezin van vier personen. Dit achthoekige chalet is eigenhandig gebouwd door Christopher en beschikt over een kleine houtkachel. Het is geïsoleerd met houtzaagsel en het hout is bewerkt met lijnzaadolie. De camping is ’s nachts onverlicht en maakt verder gebruik van detectiesensoren in de toiletruimten. Auto’s zijn op het terrein niet toegestaan: er zijn kruiwagens om uw spullen te vervoeren.

Kamperen in de Vogezen

Langs La Clairière du Verbamont lopen diverse wandelroutes langs de dorpjes, kunst, cultuur en industrieel erfgoed van de patrimonie Droiteval-Ourche. In de omgeving zijn diverse kuuroorden zoals in Contrexéville, Bains-les-Bains en Vittel.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor La clairière de Verbamont voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12 €12 €12 per nacht
La clairière de Verbamont
Frankrijk Lorraine Vogezen Claudon

1 canton du verbamont, 88410 Claudon

0033 6 52 06 05 10
Engels, Frans, Spaans
1 april - 30 oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe