Algemene gegevens

Staanplaatsen: 35
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 350 m

Camping l’Arc en Ciel

Camping l’Arc en Ciel in de Vogezen is een uitstekend verzorgde familiecamping. Ideaal voor een nacht met uw caravan, tent of camper op de weg naar uw vakantie naar Zuid-Frankrijk. De 35 ruime kampeerplaatsen zijn over het terrein verdeeld. Een langer verblijf zal u toelaten om de mooie streek te ontdekken. Het team van Camping l’Arc en Ciel verwelkomt u op een vriendelijke en rustige camping van 1,5 hectare met 35 kampeerplaatsen en verschillende verhuur mogelijkheden. Dit kampeerterrein beschikt over speeltuin, gratis WIFI ruimte, sanitairgebouwen uitgerust met verwarmde cabines. De camping beschikt over een snack/bar , vers brood en ontbijt vanaf 7.00 uur. U kunt internetten op camping l’Arc en Ciel, want er is een WiFi-punt aanwezig. In de omgeving van camping l’Arc en Ciel is een supermarkt en tankstation.

Familiecamping in Lorraine

Camping L’ARC EN CIEL ligt niet ver van de steden Nancy (75 km), Dijon (130 km), Chaumont (105 km), minder dan 3 uur van Parijs en Lyon, vlakbij de thermen van de stadjes Vittel en Contrexéville. In de omgeving kunt u een XIII eeuwse kerk, de talrijke fonteinen, de Guillemaut plaats en het vroeger ziekenhuis uit 1714 bezoeken. Liever naar buiten? Dan is er het sentier des 3 lacs met 6 uitgestippelde routes langs mooie fauna en flora. In de omgeving kunt u veel wandelen en mountainbiken, is er een fitness-parcours door het bos en zijn er kuuroorden in de omgeving.

We hebben een aantal opties voor Camping l'Arc en Ciel voor je op een rijtje gezet:

Camping l’Arc en Ciel

Frankrijk Lorraine Vogezen La Neuveville-sous-Châtenois

705 rue de la HALLE, 88170 La Neuveville-sous-Châtenois

+33 (0) 3 69 618 140
Engels, Frans, Nederlands
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.