Algemene gegevens

Staanplaatsen: 64
Huuraccommodaties: 16
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 430 m

Camping du Mettey

Camping du Mettey is een bijzondere natuurcamping gelegen in de Vogezen. Deze camping wil je zoveel mogelijk een laten worden met de natuur. Er is een prachtig natuurlijk buitenzwembad met peuterbadje op dit terrein. Deze kleine camping ligt op een groot groen terrein en is ruim opgezet. Er zijn 64 kampeerplekken en 16 bijzondere huuraccommodaties, deze huuraccommodaties variëren van hangende tent tot bubble room. Een overnachting in een van deze accommodaties staat garant voor een onvergetelijke vakantie op camping du Mettey. Het sanitairgebouw is groot en voor iedere campinggast goed bereikbaar. De camping is het gehele jaar geopend met uitzondering van de maand november.

Natuur kamperen in de Vogezen

Op camping du Mettey kom je helemaal tot rust. De camping ligt midden in een prachtige groene omgeving en is daardoor ideaal voor natuurliefhebbers. Op het terrein bevindt zich een mooi natuurlijk zwembad, een speeltuin en veel plekjes waar je lekker kan zitten. Je kan natuurlijk ook de omgeving verkennen door een lange wandeling te maken of een fiets te huren en erop uit te gaan. Op 1.5 kilometer afstand ligt het stadje Vagney, een leuke stad om te bezoeken, lekker wat te eten of te shoppen. Beleef een fantastische vakantie in de Vogezen op camping du Mettey.

We hebben een aantal opties voor Camping du Mettey voor je op een rijtje gezet:

Camping du Mettey

Frankrijk Lorraine Vogezen Vagney

Chemin du camping, 88120 Vagney

+33 (0) 32 92 31 94 5
Engels, Frans
gehele jaar geopend m.u.v. november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.