Algemene gegevens

Staanplaatsen: 156
Huuraccommodaties: 48
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 455 m

Camping Surchauffant

Camping Surchauffant is een sportieve familiecamping in de Jura aan een meer, in een beschermd natuurgebied aan het meer van Vouglans. U kunt zelfs met uw eigen motor- of zeilboot in de haven aanmeren in de haven van Le Meix in de Franche-Comté. Watersportliefhebbers komen helemaal aan hun trekken tijdens hun vakantie op camping Surchauffant. Op het stuwmeer kunt u heerlijk waterskiën, windsurfen en zeilen. Ook om te vissen en een hengeltje uit te gooien of te zwemmen is het meer van Vouglans in de Jura de ideale plek. Zonnen doet u op het fijne zandstrand. Op de camping kunt u een frisse duik nemen in het buitenzwembad terwijl de kleintjes genieten in het peuterbad. Tijdens de zomermaanden is er zowel Kids Club voor kinderen als een animatieprogramma voor volwassenen. Uitrusten van een energiek dagje kan in de televisiezaal of tijdens een rustig potje tafeltennis.

Kamperen in de Jura

In het Juragebergte vindt u honderden kleine en grote meren verscholen tussen de mooie en groene natuur. Geniet van al het moois dat deze regio in de Franche-Comté te bieden heeft en maak een cruise op het meer van Vouglans. Vanaf camping Surchauffant kunt u wandel- of fietsroutes volgen die u leiden langs de meest prachtige plekjes in de omgeving. Ga op ontdekking in de wereld van flora en fauna in het natuurpark Parc naturel régional du Haut Jura en sluit uw dag af onder het genot van een wijntje en kaas in één van de pittoreske dorpjes zoals Baume les Messieurs en Château-Chalon.

We hebben een aantal opties voor Camping Surchauffant voor je op een rijtje gezet:

Camping Surchauffant

Frankrijk Franche-Comté Jura La Tour-du-Meix

Le Pont de la Pyle, 39270 La Tour-du-Meix

 

 

+33 (0)3 84 25 41 08
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.