Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 34

Camping Le Val D’amour

Camping Le Val D’amour in Ounans is een familiecamping met zwembad in Jura gelegen in de regio Bourgogne-Franche-Comté. De camping biedt verschillende huuraccommodaties (huurtenten, chalets, caravans en mobilhomes) en staanplaatsen. Deze staan op een vlak, met gras begroeid en schaduwrijk gebied. Daarnaast staan er heel veel bomen op het terrein en de hele camping is omringd met een heg. De middelgrote camping ligt aan de rand van het dorp Ounans, op 1 kilometer van de rivier de Lou.  In het buitenzwembad kan je genieten van het water, de fontein en de glijbanen. Laat de kids lekker spelen in de speeltuin, springen op de trampoline, of neem de bal mee naar het basketbal- of volleybalveld.

Omgeving van de Jura

De camping organiseert voetbal- en petanquetoernooien, spelletjes voor de kinderen en dans- of muzikale avonden voor jong en oud. Op de camping kun je terecht voor afhaalmaaltijden en snacks. Het dorpje Ounans ligt op 200 meter van de camping vandaan. Daar heb je onder andere een kruidenier, een supermarkt en een kaaswinkel. Het heuvelachtige landschap in de omgeving nodigt je uit om heerlijk te gaan fietsen of wandelen. Als je wat gevorderder bent kan je ook heerlijk in de bergen fietsen. De bergen beginnen binnen slechts 15 kilometer van de camping vandaan.

We hebben de beste opties voor Camping Le Val D'amour voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Val D’amour

Frankrijk Franche-Comté Jura (Frankrijk) Ounans

1, rue du Val d’ Amour, 39380 Ounans

0033 (0)3 84 37 61 89
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.